ΕΙΔΗΣΕΙΣ
dikastiria-thessalonikis-794x500

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος 37χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος που κατηγορείται ότι αποπλάνησε την ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη. Στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται αλλά δεν έπεισε την ανακρίτρια η οποία, με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του αρμόδιου εισαγγελέα τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο.

Αντίθετα με τον 37χρονο, ο κατά τρία χρόνια μικρότερος αδελφός του, που συνελήφθη για την ίδια υπόθεση, αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε ο 34χρονος αποδέχθηκε το κατηγορητήριο, αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή στα όσα κατήγγειλε το ηλικίας 14 ετών -σήμερα- θύμα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από καταγγελία που προηγήθηκε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η μαθήτρια κατήγγειλε ότι το διάστημα 2012-13, όταν η ίδια ήταν 10 και 11 ετών και ενώ ζούσε μαζί με τη μητέρα της και τον 37χρονο, ο τελευταίος κατ’ επανάληψη προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν εν αγνοία της μητέρας της, ενώ η ανήλικη, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, έπεσε θύμα αποπλάνησης και από τον 34χρονο αδελφό του βασικού κατηγορούμενου, κατά τη διάρκεια φιλοξενίας του στο σπίτι, το 2012.