ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου σήμερα και αύριο στο Μύλος Club

Η Φωτεινή Βελεσιώτου έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη χειμερινή σεζόν με πολλες με πολλες sold out εμφανίσεις στην Αθήνα, στην επαρχία αλλα και στο εξωτερικό, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών.

Σε κάθε συναυλία της θα μας τραγουδήσει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.

Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που με τις ερμηνείες του καταφέρνει να πείσει οτι τα επόμενα χρόνια μπορούμε να περιμένουμε πολλά πράγματα από τον ίδιο στον χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Επίσης σταθεροί συνταξιδιώτες στο Μπουζούκι και στον τζουρά ο Γιώργος Καραμφίλλης, στο ακορντεόν και στο πιάνο ο Νίκος Παπαναστασίου, στο κοντραμπάσο ο Διονύσης Μακρής, στα τύμπανα ο Θωμάς Κωστούλας και στη τρομπέτα ο Γιάννης Οικονομίδης.

Μύλος Club
Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία

Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
Τηλ. κρατήσεων: 2310.510081

Εισιτήριο θεάματος: €, Προπώληση: €
Σημεία Προπώλησης: Σάρωθρον – Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά), Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου)

Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης Viva:
Ιανός, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spot , Media Markt, Reload