ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η «πρόκληση του γυμνόστηθου Πούτιν» είναι η νέα… τρέλα στη Ρωσία!

Παρά τον απόλυτο χαρακτήρα του, την ισχυρή του προσωπικότητα και την αμφιλεγόμενη – για πολλούς – ηθική του, αποτελεί κοινώς αποδεκτή αλήθεια ότι οι Ρώσοι αγαπούν τον πρόεδρό τους.

Μάλιστα τον αγαπούν τόσο που, το τελευταίο διάστημα, προσπαθούν να μιμηθούν το «macho» στυλ του, ποζάροντας γυμνόστηθοι στα social media, στην νέα τρέλα με τίτλο #PutinShirtlessChallenge.

Μετά την πρόσφατη δημοσίευση φωτογραφιών από τις διακοπές του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας, όπου ο Πούτιν φρόντισε για μια ακόμη φορά να επιδείξει του μυες του, χιλιάδες πολίτες της χώρας τους αποφάσισαν να τιμήσουν τον πρόεδρό τους ποζάροντας όπως κι αυτός και ανεβάζοντας εικόνες στα social media.

Εμπνευστής του νέου challenge που έχει σαρώσει τη Ρωσία είναι ο Πάβελ Ντούροβ, ιδρυτής των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης VKontakte και Telegram, ο οποίος πόσταρε την πρώτη φωτογραφία με τον εαυτό του να ποζάρει σε στιλ… Πούτιν.

Όσο για τους κανόνες του challenge αυτοί περιορίζονται μόνο σε δύο, σύμφωνα με τον Ντούροβ: «Απαγορεύεται το Photoshop και το φούσκωμα των μυών. Αλλιώς δεν είσαι…κυρίαρχο αρσενικό».

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες που ανέβηκαν στα ρωσικά social media με το hashtag #PutinShirtlessChallenge.