ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Μπριζίτ Μακρόν και τα Louis Vuitton της…

Διακριτική, χαμογελαστή και πολύ σικάτη η Μπριζίτ Μακρόν επισκέπτεται την Αθήνα και εντυπωσιάζει.

Επιβεβαιώνοντας το μύθο της σικάτης Γαλλίδας με το απλό αλλά φίνο ντύσιμο, η Μπιζίτ Μακρόν έκλεψε τις εντυπώσεις με το ασπρόμαυρο λιτό σύνολό της: Ενα μαύρο παντελόνι, ένα άσπρο μπλουζάκι, μαύρες γόβες και λευκή τσάντα. Τα δύο τελευταία φέρουν την υπογραφή του λατρεμένου της γαλλικού οίκου μόδας Louis Vuitton.

Εξω από το Προεδρικό Μέγαρο η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, τράβηξε τα βλέματα και έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά.

Μόλις το αυτοκίνητο που μετέφερε το ζεύγος Μακρόν έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο και σταμάτησε στο κόκκινο χαλί, η κυρία Μακρόν συνοδευόμενη από τη σύζυγο του Προκόπη Παυλόπουλου, Βλασσία, πέρασαν στο πεζοδρόμιο δίπλα στον Εθνικό Κήπο. Μάλιστα η Μπριζίτ Μακρόν περπατούσε διακριτικά λίγα βήματα πίσω από την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Επικοινωνιακή  όπως πάντα, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, σε κανένα σημείο δεν έδειξε να ενοχλείται από το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ. Αντιθέτως τους ανταπέδισε το ενδιαφέρον με ένα χαμόγελο.

Κατά τη διάρκεια που οι Εμανουέλ Μακρόν και Προκόπης Παυλόπουλος επιθεωρούσαν το άγημα της προεδρικής φρουράς οι δύο κυρίες περίμεναν υπομονετικά για τα επόμενα βήματα του πρωτοκόλλου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος Μακρόν έφτασε στο σημείο που βρίσκονταν οι αξιωματούχοι της ελληνική κυβέρνησης και ακολούθησαν οι συστάσεις, ενώ η κυρία Μακρόν ακολουθούσε. Υπενθυμίζεται πως στο Προεδρικό Μέγαρο τους υποδέχτηκαν εκ μέρους της κυβέρνησης, οι υπουργοί Κατρούγκαλος, Πιτσιόρλας, Τσακαλώτος και Παπαδημητρίου αλλά και αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης, αντικαθιστώντας τον Νίκο Βούτση.

Μόλις Εμανουέλ και Μπριζίτ πέρασαν την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου και εισήλθαν στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, οι φωτογράφοι απευθυνόμενοι στον Γάλλο Πρόεδρου τού είπαν «Monsieur Président photo». Τότε ο κ.Μακρόν γύρισε για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο. Φυσικά προς τους φωτογράφους στράφηκε και η Μπριζίτ Μακρόν, η οποία παρέμεινε λίγα δευτερόλεπτα περισσότερα από ότι ο Γάλλος Πρόεδρος. Μάλιστα το ζεύγος Μακρόν δεν δίστασε να ποζάρει πιασμένο χέρι χερί δείχνοντας πόσο αγαπημένο είναι.

Αναλύοντας το ντύσιμο της κυρίας Μακρόν 

Η Μπριζίτ Μακρόν για μια ακόμη φορά απέδειξε τη λατρεία της στο γαλλικό οίκο μόδας Louis Vuitton, κάτι για το οποίο έχει σχολιαστεί ιδιαίτερως αρνητικά στη Γαλλία. Μάλιστα, προεκλογικά είχε ξεσπάσει και σκάνδαλο για το πώς προμηθεύεται τα συγκεκριμένα ρούχα.

Για την επίσκεψή της στην Αθήνα, πάντως, επέλεξε από τον αγαπημένο της γαλλικό οίκο τσάντα, παπούτσι και παντελόνι, ανεβάζοντας το κόστος του…. λουκ της στα 7.800 δολάρια. Χώρια τα κοσμήματα, καθώς η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας φορά ένα πολύ εντυπωσιακό δαχτυλίδι με ένα μεγάλο ζαφείρι.

Πηγή: iefimerida