loux

Η Λουξ ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στα light αναψυκτικά

Με μία νέα καινοτόμα σειρά αναψυκτικών μας δροσίζει η Λουξ φέτος το καλοκαίρι! Τα νέα αναψυκτικά λουξ plus ‘n light υπόσχονται να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στην αγορά των ολιγοθερμιδικών αναψυκτικών.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, τα λουξ plus ‘n light είναι τα πρώτα αναψυκτικά στην κατηγορία light, μόνο με φυσικά γλυκαντικά (σάκχαρα φρούτων, φρουκτόζη και γλυκαντικά φυτικής προέλευσης), χωρίς προσθήκη ζάχαρης και 60% λιγότερες θερμίδες.

Συγκεκριμένα, η νέα αυτή γενιά αναψυκτικών αποτελεί την απάντηση της Λουξ στη νέα καταναλωτική τάση, πάντα όμως με έμφαση στην προστιθεμένη αξία και απόλαυση του καταναλωτή. Διατηρώντας τη γνώριμη απαράμιλλη γεύση της Λουξ, τα προϊόντα έχουν ξεκινήσει ήδη να διατίθενται στην αγορά σε τρεις γεύσεις (πορτοκαλάδα, λεμονάδα, Loux cola), ενώ σύντομα η νέα προϊοντική γκάμα της εταιρίας θα εμπλουτιστεί και με τις υπόλοιπες γεύσεις.

Φέτος το καλοκαίρι, τα νέα αναψυκτικά λουξ plus ‘n light μας προσφέρουν την ιδανική επιλογή για όσους επιζητούν προϊόντα με λιγότερες θερμίδες , αλλά με τον πλέον φυσικό τρόπο!