ΕΙΔΗΣΕΙΣ
XANTHIA LISTARXINA

Η λησταρχίνα Barbie! Την έπιασαν να κλέβει πολυτελή σπίτια

Ξανθιά, γαλανομάτα, με πανέμορφο πρόσωπο. Με λίγα λόγια, οι πόρτες των πολυτελών σπιτιών θα μπορούσαν να ανοίγουν μπροστά της χάρη στην εμφάνισή της. Εκείνη όμως προτίμησε να τις παραβιάζει.

Μία Βρετανίδα, την οποία ο ξένος τύπος αποκαλεί «λησταρχίνα Barbie» καθώς θυμίζει τη διάσημη κούκλα, συνελήφθη με τους συνεργούς της για εφόδους σε «ακριβά» σπίτια στο Μπουένος Αιρες.

Η Τζόρτζια Ανι Γουάμαν, μητέρα ενός παιδιού, είναι ύποπτη για συμμετοχή σε σπείρα, τα μέλη της οποίας υποδύονταν τους αστυνομικούς και έκαναν διαρρήξεις σε σπίτια κλειστών και φυλασσόμενων κοινοτήτων και λέσχες, κλέβοντας κοσμήματα και άλλα αντικείμενα υψηλής αξίας.

Η 26χρονη Βρετανίδα συνελήφθη μαζί με ακόμη οχτώ άτομα, στην Αργεντινή, όπου ζει τα τελευταία δύο χρόνια. Η σπείρα είναι ύποπτη για συνολικά 16 διαρρήξεις, αν και η αστυνομία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρίσκεται και πίσω από δύο ληστείες στην περιοχή.

«Προσέξτε τι θα πείτε!», φώναξε η Γουάμαν στους συνεργούς της, όταν τους συνέλαβαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ενώ κατασχέθηκαν όπλα, αλεξίσφαιρα γιλέκα και αστυνομικές στολές.

Ο σύντροφος της 26χρονης, ο Αργεντίνος Χοσέ Μίνιο, ο οποίος έχει ήδη εκτίσει ποινή φυλάκισης 3,5 ετών, ήταν ανάμεσα στους συλληφθέντες.