ΕΙΔΗΣΕΙΣ
skopianoi-synora1

Η κυβέρνηση διαψεύδει αλλά οι εικόνες δείχνoυν τους σκοπιανούς να έχουν εισβάλλει στο ελληνικό έδαφος (φωτό-video)

Αν όχι ύποπτη, μόνο περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί η προσπάθεια της κυβέρνησης, να υποβαθμίσει το γεγονός της εισβολής των σκοπιανών δυνάμεων ασφαλείας σε ελληνικό έδαφος, στη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν χθες με τους πρόσφυγες στην Ειδομένη.

Πέρα από την ξεκάθαρη χρήση των σκοπιανών χημικών, χειροβομβίδων κρότου λάμψης και πλαστικών σφαιρών, εναντίον των προσφύγων εντός του ελληνικού εδάφους, η εισβολή των… γειτόνων απαθανατίστηκε από τις εικόνες των τηλεοπτικών συνεργείων.

Στο βίντεο του τηλεοπτικού δικτύου Russia Today που δείχνουμε παρακάτω και συγκεκριμένα στο 0.58, φαίνονται ξεκάθαρα αστυνομικοί των Σκοπίων να έχουν περάσει τον φράχτη και μάλιστα αρκετά μέτρα μετά το τσιμεντένιο ορόσημο των συνόρων και να επιχειρούν εναντίον των προσφύγων.

Την κυβερνητική «γραμμή» ακολούθησε και η δημόσια τηλεόραση, η οποία αν και πρόβαλλε τις ίδιες εικόνες, «πάτησε» στον ισχυρισμό πως ο φράχτης της FYROM κατασκευάστηκε 2,3 μέτρα πριν τα σύνορα και για αυτό οι γείτονες αστυνομικοί τον περνούσαν για… λίγο!

Δείτε το βίντεο: