ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η βασικότερη πηγή ενέργειας στη χώρα μας είναι η ηλιακή.

Η αξιοποίηση της είναι πλέον εύκολη χρησιμοποιώντας έναν ηλιακό θερμοσίφωνα ESOLAR.

Το σπίτι σας μπορεί να τροφοδοτηθεί με ζεστό νερό άμεσα λόγω των επιλεκτικών συλλεκτών μας που έχουν την καλύτερη απόδοση από ποτέ.

Λίγες ώρες αρκούν για την τοποθέτηση – εγκατάσταση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα αλλά και την αντικατάσταση του παλαιού είτε πρόκειτε για :

  1. Ηλιακοί Θερμοσίφωνες GLASS 160 Lt
  2. Ηλιακοί Θερμοσίφωνες INOX 160 Lt
  3. Ηλιακοί Θερμοσίφωνες GLASS 200 Lt
  4. Ηλιακοί Θερμοσίφωνες GLASS 120 Lt

Τα ηλιακά συστήματα τοποθετούνται κυρίως σε ταράτσες και σε κεραμοσκεπές.

Η εγκατάστασή τους που είναι γρήγορη και οικονομική γίνεται με μονωμένους σωλήνες για την διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού.

Για την άριστη λειτουργία και απόδοση του ηλιακου σας πρέπει κάθε δύο χρόνια να γίνεται το απαραίτητο service ηλιακού θερμοσίφωνα, αλλάζοντας υγρά, ράβδο μαγνησίου/ανόδιο και φλάντζα αντίστασης .

Με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίζουμε την ηλεκτρόλυση μέσα στο boiler και εξασφαλίζουμε την απεριόριστη διάρκεια ζωής του ηλιακου σας.

Άλλωστε ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκήματα των συσκευών μας είναι η εγγύηση ηλιακού θερμοσίφωνα ESOLAR:

Εγγύηση Μπόιλερ/Καζάνι GLASS/INOX: 8 & 13 χρόνια αντίστοιχα

Εγγύηση Συλλέκτη: 25 χρόνια

Προσπαθούμε με αυτόν τον τρόπο να βρισκόμαστε δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή .

Έτσι προσφέρουμε ποιότητικα ελληνικά προϊόντα με σταθερά χαμηλή τιμολογιακή πολιτική όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο: www.esolarshop.net

Αν αυτό που επιθυμείτε είναι μια αξιόπιστη συσκευή με με καταπληκτική απόδοση και μεγάλη εγγύηση ,τότε μπορείτε να εμπιστευτείτε την ESOLAR ENERGY SOLUTIONS  και να έρθετε σε επαφή με κάποιον από το εξειδικευμένο προσωπικό της, με  όποιον τρόπο επικοινωνίας επιλέξετε εσείς:

Τηλ:   2109601013

E-mail: [email protected]