katidis

Η αποκαλυπτική μαρτυρία για την επίθεση του Κατίδη: «Θα σε σκοτώσω μπ…»

Λεπτομέρειες για το επεισόδιο με τον Γιώργο Κατίδη έδωσε ένας εκ των παικτών που δέχθηκε επίθεση από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Τάσος Σαρίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «KICK OFF», ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε ότι ο Γιώργος Κατίδης αγωνίστηκε με δελτίο άλλου παίκτη ενώ περιέγραψε όλο το συμβάν στο οποίο πρωταγωνίστησε ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων.

Αρχικά σε ερώτηση για το αν είναι καλά στην υγεία του, είπε ότι είναι καλύτερα και στη συνέχεια μίλησε για το επεισόδιο:

«Εμείς θέλαμε να παίξουμε μπάλα. Ο διαιτητής είπε ότι θα αρχίσουμε το παιχνίδι και μετά από 10 λεπτά θα μπει ένας παίκτης. Αυτός ήταν ο Γιώργος Κατίδης που αγωνίστηκε με δελτίο άλλου ποδοσφαιριστή. Σε μια φάση του πήρα την μπάλα και ζήτησε φάουλ, αλλά ο διαιτητής δεν του το έδωσε. Τότε άρχισε να με βρίζει και με απείλησε. Μου είπε ”θα σε σκοτώσω μπ…, γ… τον Χριστό σου”. Μετά με χτύπησε στο θώρακα και μετά με ξαναχτύπησε. Με πήραν στα αποδυτήρια και μετά στο ιατρείο στην Έδεσσα. Δεν είχα καταλάβει ότι είναι ο Κατίδης, αλλά είδα το τατουάζ στην πλάτη και κατάλαβα ότι είναι αυτός».

Τέλος, για το αν έχει καταθέσει μήνυση είπε: «Δεν έχω καταθέσει ακόμα μήνυση, αλλά θα το κάνω».