ΕΙΔΗΣΕΙΣ
nikolouli

Η Αγγελική Νικολούλη «καταρρέει» στο αέρα της εκπομπής (video)

Μια πληροφορία σχετική με την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου συντάραξε την Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της εκπομπή της. Η δημοσιογράφος κατέρρευσε στον αέρα, καθώς όταν διάβασε την πληροφορία που έχει να κάνει με τον δράστη του άγριου φονικού. 

«Τι πράγμα; Τι είπες; Έχω πάθει σοκ! Έχω ανατριχιάσει! Τι είναι αυτό που μου είπες τώρα;»  έλεγε η δημοσιογράφος σε συνεργάτη της που της έδωσε την πληροφορία. «Χριστέ μου, έχω πάθει σοκ! Συγγνώμη! Φαίνεται πως θα βρεθούμε αντιμέτωποι με καταστάσεις άσχημες», είπε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ είχε πέσει πάνω στο γραφείο και κρατούσε το κεφάλι της, έτοιμη να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ακολούθησε ένα βίντεο προκειμένου να δοθεί χρόνος στην Αγγελική Νικολούλη να συνέλθει και αμέσως μετά, η δημοσιογράφος είπε: «Φαίνεται φίλοι μου ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κάποιες εξελίξεις. Βέβαια, επικράτησε μια σύγχυση κάποια στιγμή σε σχέση με την ταυτότητα του ανθρώπου που μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι ο δράστης. Πάθαμε λίγο, πάμε σε διάλειμμα να συνέλθουμε».