ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η έγκυος που κρεμάστηκε στο παράθυρο του Μπατακλάν βρήκε τον «σωτήρα» της μέσω Twitter

Το γύρο του κόσμου έκανε η φωτογραφία μιας εγκύου, που μέσα στην απόγνωσή της, κρεμάστηκε από ένα παράθυρο του θεάτρου Μπατακλάν, την ώρα που οι τζιχαντιστές τριγυρνούσαν στους διαδρόμους και απλά διάλεγαν τα θύματά τους. «Βοήθεια, βοήθεια, είμαι έγκυος», φώναζε η γυναίκα σπαρακτικά από το παράθυρο του Μπατακλάν.

Αυτά ήταν γνωστά μέχρι τώρα

Αυτό που δεν είχε γνωστοποιηθεί είναι πως η γυναίκα κρεμόταν εκεί, μέχρι που ένας άντρας την έσωσε.

Ο Σεμπάστιαν, όπως είναι το όνομα του άντρα, είπε ότι βγήκε στο παράθυρο για να κρεμαστεί από το σωλήνα του εξαερισμού για να σωθεί. Και τότε είδε την έγκυο να ρωτά το πλήθος από κάτω αν θα την πιάσουν σε περίπτωση που επιχειρούσε να αφεθεί. Τελικά ο Σεμπάστιαν την κράτησε για πέντε λεπτά μέχρι που η εξαντλημένη έγκυος τον παρακάλεσε να τη βάλει πάλι μέσα στο θέατρο γιατί δεν άντεχε. Η έγκυος μπήκε μέσα και ο Σεμπάστιαν πήγε πίσω στην παλιά του κρυψώνα. Από κει και πέρα κανείς από τους δυο δεν ήξερε τι απέγινε ο άλλος.

Αφού κατάφεραν και οι δυο να ξεφύγουν από το φρικιαστικό χτύπημα των τζιχαντιστών που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 129 ανθρώπους, η διασωθείσα έγκυος και οι συγγενείς της, άρχισαν να ψάχνουν τα κονωνικά δίκτυα για να βρουν το «σωτήρα» της και να τον ευχαριστήσουν.

Η έγκυος, δεν ήθελε να ασχοληθεί με το θέμα περισσότερο, καθώς θέλει να ξεχάσει, όσο μπορεί, το συμβάν κι έτσι οι φίλοι της, ήρθαν τελικά σε επικοινωνία με τον αδερφό του Σεμπάστιαν, πήραν το νούμερό του και η επικοινωνία μεταξύ των δυο πλευρών έγινε, με τη γυναίκα να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη βοήθεια του «σωτήρα» της.