ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια: Πώς θα περάσει το Σαββατοκύριακο για σένα και τον αγαπημένο σου – Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Πλούσιο σε εξελίξεις και άκρως ερωτικό χαρακτηρίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της μετακίνησης της Αφροδίτης.

Βέβαια κάποια ζώδια θα πρέπει λιγάκι να προσέξουν γιατί θα έχουμε και την αντίθεση του Δία με τον Ουρανό!

Όπως και να έχει είναι ένα Σαββατοκύριακο το οποίο μας καλεί να περάσουμε χαρούμενες στιγμές και να αφήσουμε στην άκρη ότι μας προβληματίζει!!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό αγαπημένε μου Κριέ αυτό που θέλω να σου τονίσω για αυτό το διήμερο είναι ότι τα ερωτικά σου θα μπουν σε άλλη τροχιά. Τι εννοώ με αυτό; Ότι εσύ θα αντιμετωπίσεις την ερωτική σου ζωή με ποιο ρομαντική οπτική, θα ξεκαθαρίσεις περισσότερο από ποτέ τι είναι αυτό που θέλεις, τι σε ευχαριστεί και τι αναζητάς αν δεν έχεις σχέση. Ακόμα και στη σχέση σου αυτό το Σαββατοκύριακο θα βγάλεις έναν χαρακτήρα πιο παιχνιδιάρικο θα έλεγα με τον οποίο δε σου κρύβω πως το ταίρι σου θα ενθουσιαστεί γιατί δεν έχεις συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές. Έλκεις τον έρωτα και επίσης έλκεις αυτό που πραγματικά εσύ θέλεις αυτό το διάστημα. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις λατρεμένε μου Κριέ.

ΤΑΥΡΟΣ

Aγαπημένο μου Ταυράκι με την Σελήνη να εισέρχεται στην Παρθένο την Κυριακή θα έχεις την τάση να οργανώνεις τα πάντα ακόμα και την ερωτική σου ζωή είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Τι θέλω να πω με αυτό; Ότι δε θα αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Θέλεις έξοδο με το ταίρι σου; Εσύ θα τα οργανώσεις όλα! Νιώθεις ότι βαλτώνει η σχέση σου και ψάχνεις τρόπους για να ανάψεις ξανά τη φλόγα; Ίσως να περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο από το μυαλό σου να ξεκινήσετε μαζί μία δραστηριότητα. Ακόμα και αν δεν έχεις σχέση, θα οργανώσεις με τέτοιο τρόπο το χρόνο σου έτσι ώστε να καταφέρεις να ξεφύγεις λίγο, να βγεις έξω, να φλερτάρεις και γενικότερα να κάνεις αυτό που σου αρέσει! Αυτό το Σαββατοκύριακο να ξέρεις ότι σου ανήκει! Απόλαυσέ το!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ναι Δίδυμέ μου, η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό και αυτό σημαίνει πολλά για σένα! Σου εξηγώ ευθύς αμέσως ότι αυτή η μετακίνηση της Αφροδίτης σε ευνοεί! Ο λόγος; Γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο στα ερωτικά σου θα είσαι στα καλύτερά σου! Αναζητάς να συνδεθείς αυτό το διήμερο με ένα άτομο που θα το θαυμάσεις, που θα είναι έξυπνο και θα μπορεί να παίζει με ωραίο τρόπο με το μυαλό σου. Αν έχεις σχέση βγάζεις προς τα έξω έναν πιο ρομαντικό χαρακτήρα και επιζητάς με το ταίρι σου να υπάρχει σταθερότητα τόσο στη σχέση αλλά όσο και στα λόγια και στις πράξεις. Γενικά κινείσαι με γνώμονα τα ερωτικά σου αυτές τις δύο μέρες και θέλεις να μην αφήσεις τις στιγμές να φύγουν ανεκμετάλλευτες. Όσο για το αν θα το πετύχεις αυτό; Ένα θα σου πω! Έχεις το πράσινο φως από τα άστρα, κινήσου όπως η Διδυμένια φύση σου ξέρει και μάλιστα πολύ καλά! Φλερτ άφθονο, πάθος περίσσιο, ρομαντισμός στα ύψη! Καταλαβαίνεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό καλέ μου Καρκίνε ίσως σου φέρει στην επιφάνεια κάποιους προβληματισμούς σχετικά με την αισθηματική σου ζωή αυτό το Σαββατοκύριακο. Θέλω να σου πω ότι το να είσαι άκαμπτος στις ιδέες σου ίσως σε φέρει σε μία σύγκρουση με το ταίρι σου. Θα προσπαθήσεις αυτό το διήμερο να περάσει το δικό σου, να θέλεις να γίνουν τα πράγματα όπως εσύ θες και γενικότερα θα τηρήσεις μία στάση κάπως άκαμπτη. Θέλω να προσέξεις λιγάκι την επικοινωνία σου με το ταίρι σου και όταν νιώθεις ότι μία συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά και βλέπεις ότι υπάρχει κόντρα για την κόντρα, καλό θα είναι να οπισθοχωρήσεις. Και σου λέω να οπισθοχωρήσεις γιατί ουσιαστικά δε θα έχεις τίποτα να χωρίσεις με το ταίρι σου και στο λέω αυτό εγγυημένα. Περισσότερο θα είναι η δική σου η υπερβολή παρά οτιδήποτε άλλο. Όσο για τους αδέσμευτους; Καλό θα είναι να μην ξεκινήσουν κάτι αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΛΕΩΝ

Τι όμορφες καταστάσεις έχουμε εδώ καλέ μου Λέοντα; Τι είσαι έτοιμος να κάνεις για τα αισθηματικά σου αυτό το διήμερο; Πολλά;;;; Ναι πολλά μπορείς να καταφέρεις ειδικά αν δν είσαι σε σχέση γιατί κάπου εκεί έξω, κάπου γύρω τριγύρω από το φιλικό σου περίγυρο ίσως να κρύβεται το άλλο σου μισό και να μην το έχεις αντιληφθεί ακόμα. Γενικά είναι ένα Σαββατοκύριακο δράσης για σένα. Ερωτικής δράσης, δε μένεις με τα χέρια σταυρωμένα και μιλάω για όλους τους Λέοντες, δεσμευμένους και μη. Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε ακουμπά με το ραβδί της και σε μεταμορφώνει στο πιο ερωτικό πλάσμα επί γης. Θα γοητεύσεις με την παρουσία σου από όπου και αν περάσεις, θα δείξεις με τον τρόπο σου ποιος είσαι και πόσο πολύ μπορείς να κάνεις τον άλλον ευτυχισμένο με τη φλόγα που έχεις μέσα σου. Θα είσαι δοτικός στη σχέση σου και αυτό θα ενθουσιάσει το ταίρι σου. Τι άλλο να θέλεις βρε Λέοντά μου από αυτό το Σαββατοκύριακο;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχουμε την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό το Σάββατο άλλα έχουμε και τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου την Κυριακή. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι ήρθε η στιγμή να βάλεις σε μία τάξη την ερωτική σου ζωή. Να πας το καράβι στο λιμάνι που πραγματικά επιθυμείς και να ρίξεις άγκυρα. Ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο να έχεις ανάγκη τη σταθερότητα στα ερωτικά σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θέλεις να ξεφύγεις λιγάκι από τα δεδομένα σου και να εκφραστείς και να ανοιχτείς συναισθηματικά ίσως και με έναν διαφορετικό τρόπο. Γιατί; Γιατί αποζητάς τη ζεστασιά στη σχέση σου. Αποζητάς αυτό το διήμερο να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και αυτό ισχύει για δεσμευμένους και μη. Σαν να έχεις ανάγκη να κάνεις ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα, μία επανεκκίνηση, κάτι που θα φέρει αέρα ανανέωσης στην ερωτική σου ζωή. Τι πιο τέλειο από ένα Σαββατοκύριακο χαλαρό και ρομαντικότατο για να το πετύχεις αυτό όπως ακριβώς το σχεδιάζεις;

ΖΥΓΟΣ

Ναι, τα δώρα της Αφροδίτης έρχονται με την μετακίνησή της στο δικό σου ζώδιο τυχερέ μου Ζυγέ. Ζώδιο του αέρα είσαι, αέρας ερωτικής ανανέωσης θα πνεύσει στην όμορφη ζωούλα σου. Αχ πόσο αγαπάς την ομορφιά Ζυγέ μου. Και όταν λέω ομορφιά δεν εννοώ μόνο την εξωτερική, άσε λίγο την έννοια πιο γενική και αφηρημένη. Θέλεις να γίνονται όμορφα τα πράγματα, να εκφράζονται όμορφα τα συναισθήματα. Ναι θέλεις να γοητεύεις και να γοητεύεσαι και το θέλεις περισσότερο από ποτέ αυτό το Σαββατοκύριακο. Και με μία Αφροδίτη στο ζώδιό σου τι πιο εύκολο να το πετύχεις; Ακόμα και αν φλερτάρεις με τη μοναξιά, αυτό το Σαββατοκύριακο θα την απατήσεις και θα θελήσεις να την απαρνηθείς. Θέλεις να καλυφθείς συναισθηματικά και ναι με την Αφροδίτη έχεις το δρόμο ανοιχτό με όλα τα φανάρια στο πράσινο έτσι ώστε να το πετύχεις. Και η Αγγέλικά σου είναι μαζί σου, να το ξέρεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να έχεις λίγο μπερδευτεί με τα ερωτικά σου Σκορπιέ μου το τελευταίο διάστημα όμως αυτό το Σαββατοκύριακο το ερωτικό παιχνίδι θα είναι τόσο έντονο που θα σε ενθουσιάσει. Ερωτικό παιχνίδι στη σχέση σου, ερωτικό παιχνίδι και φλερτ σε νέες κατακτήσεις που μπορεί να προκύψουν αυτό το διήμερο. Ναι έχεις τη φλόγα μέσα σου που διψάει για καλοπέραση, διψάει για στιγμές πάθους και έρωτα και δε θέλεις με τίποτα να στο χαλάσει κάποιος όλο αυτό. Ναι μπορείς να επιζητάς τον έρωτα αλλά ίσως να μην είσαι και τόσο ξεκάθαρος απέναντι στις επιλογές σου. Για να έχεις μία ξεκάθαρη στάση η αλήθεια είναι ότι θέλεις να είσαι 100% σίγουρος. Σου βάζω δύσκολα το ξέρω γιατί ποιος μπορεί να είναι στον έρωτα 100% σίγουρος; Σταμάτα να τα ψειρίζεις τα πράγματα και αφέσου να ζήσεις όπως σου αρμόζει αυτό το Σαββατοκύριακο! Με πάθος! Πολύ πάθος! Πάρα πολύ πάθος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, έχω καλά νέα για σένα αυτό το Σαββατοκύριακο! Η Αφροδίτη που θα περάσει το Σάββατο στον Ζυγό σε κάνει πιο κοινωνικό, πιο έξω καρδιά, πιο εξωστρεφή και πιο ερωτικό τολμώ να παραδεχτώ. Αν υπήρχαν τριγμοί στη σχέση σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει τώρα από αυτό το διήμερο εξομαλύνονται οι σχέσεις και εσύ νιώθεις πιο ελεύθερος για να κινηθείς πιο συναισθηματικά. Θέλεις να δώσεις συναίσθημα, δεν κρατιέσαι. Ακόμα και ελεύθερος να είσαι η Αγγέλικα σου λέει ότι δε θα είσαι για πολύ, σαν να αναθεωρείς πράγματα και καταστάσεις για τα ερωτικά σου και να νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις και να λάβεις συναίσθημα αλλά με το σωστό και από το σωστό άτομο. Όπου σωστό άτομο για σένα; Το άτομο που δε θα σε καταπιέσει, θα σεβαστεί τις ανάγκες σου αλλά και την ελευθερία σου. Να θυμάσαι πως βρίσκεσαι στο σωστό Σαββατοκύριακο προκειμένου να το πετύχεις αυτό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα μου πεις τι και αν είναι Αγγέλικά μου Σαββατοκύριακο; Μπορώ να ξεμπερδέψω από τις ευθύνες, από την οθόνη του υπολογιστή και από τις υποχρεώσεις; Να σου πω Αιγόκερέ μου, δε θέλω ηττοπάθειες. Και ναι μπορείς! Βεβαίως και μπορείς και να σου πω και το άλλο; Το δικαιούσαι! Σου ζητώ να αφήσεις κατά μέρος το αυστηρό σου προφίλ και λέω αυστηρό προφίλ γιατί ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό θα σε κάνουν λίγο απόλυτο σε ότι πρεσβεύεις ακόμα και στα ερωτικά σου, στη σχέση σου με τον άνθρωπο που αγαπάς και θέλεις. Αλλά μην κρατάς για σένα όλα σου τα συναισθήματα, το να εξωτερικεύεις χωρίς να αμύνεσαι, όσα νιώθεις είναι μία δημιουργική διαδικασία. Είπα όμως, χωρίς να αμύνεσαι, άσε τα τείχη στο κάστρο σου και βγες με το όμορφο χαμόγελό σου και την κοφτερή ματιά σου με έναν και μόνο σκοπό. Να κατακτήσεις τα πλήθη αλλά να αφήσεις να σε κατακτήσουν και αυτά. Πίστεψέ με, μπορείς και πιστεύω ότι θα το κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα πρόσωπα στη ζωή σου θα φέρει καλέ μου Υδροχόε η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό. Ακούς νέα πρόσωπα και το ξέρω ενθουσιάζεσαι, όχι γιατί βαριέσαι τα ήδη υπάρχοντα αλλά γιατί είναι στη φύση σου η κοινωνικότητα και η εξερεύνηση. Άρα εσύ που είσαι αδέσμευτος μπορείς να κάνεις τις τέλειες γνωριμίες αυτό το Σαββατοκύριακο αρκεί να βγεις εκεί έξω, γιατί εκεί έξω σε περιμένουν τα καλά! Όσο για σένα που είσαι με το αγαπημένο σου πρόσωπο; Θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να πας κάπου που δεν έχεις πάει με το ταίρι σου και γενικά αποζητάς την περιπέτεια. Θες να μοιραστείς με ταίρι σου εμπειρίες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Και ναι, είσαι το ζώδιο που μπορεί να δείτε μία ταινία και να βιώσει μοναδικές εμπειρίες το ταίρι σου γιατί όπως και να το κάνουμε βρε Υδροχόε μου ξέρεις να περνάς καλά και να ξορκίζεις την ρουτίνα. Μπράβο σου! Και πάλι μπράβο σου!

ΙΧΘΥΣ

Πολλά και διάφορα πρόκειται να συμβούν αγαπημένε μου Ιχθύ αυτό το Σαββατοκύριακο για σένα. Αν δεν έχεις σχέση, σε βλέπω λίγο με το βλέμμα στραμμένο προς το ερωτικό σου παρελθόν. Δεν ξέρω τι ψάχνεις ή αν θα το βρεις εκεί πάντως ολοταχώς προς μία επανασύνδεση σε βλέπω να οδεύεις. Δε θα σου πω τι θα κάνεις, θα σου πω μόνο βλέποντας και κάνοντας. Εσύ ξέρεις μια χαρά να αποφασίζεις τι είναι καλό και τι όχι για σένα. Όσο για σένα που είσαι σε σχέση; Τι να πει κανείς για την ανάγκη σου να έρθεις ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου. Αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως σου δημιουργηθεί η ανάγκη να μείνετε μαζί να πω, να συμβιώσετε να πω; Να δεις τη σχέση σου να πάει ένα βήμα παρακάτω τελοσπάντων. Δεν είναι κακό, μια χαρά σκέφτεσαι, θες να είσαι από τους ανθρώπους που εξελίσσονται. Και εγώ μαζί σου. Απλά το μόνο που θέλω είναι να έχεις σιγουριά για κάθε βήμα που θα κάνεις. Μα θα μου πεις πως μπορείς να είσαι σίγουρος; Μπορείς, είσαι Ιχθύς μπορείς και κολυμπάς σε όλες τις συνθήκες!