sxedia

Επώνυμοι θα πουλήσουν τη «Σχεδία» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Διαβάστε ποιοι είναι

Αγαπημένοι άνθρωποι από το χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών (και όχι μόνο) προβάρουν τα γιλέκα των πωλητών της «σχεδίας» και ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους για την πρώτη τους πώληση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Ειδικότερα, αύριο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 ως τις 13:00, στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται οι Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς από τους Ράδιο Αρβύλα (Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ ο πρώτος και Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας ο δεύτερος), η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα (Τσιμισκή και Π. Μελά), ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μέγαρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και διάσημος πιανίστας Γιώργος Λαζαρίδης (Τσιμισκή και Π.Π. Γερμανού) και οι δημοσιογράφοι Χάρης Αρβανιτίδης (Τσιμισκή και Βενιζέλου), Στέφανος Διαμαντόπουλος (Τσιμισκή και Αριστοτέλους), Κωστής Ζαφειράκης (Πλατεία Αγ. Σοφίας), Νικόλ Καζαντζίδου (Τσιμισκή και Ι. Δραγούμη), Έλσα Ποιμενίδου (Τσιμισκή και Κομνηνών) και Στέφανος Τσιτσόπουλος (Μητροπόλεως και Αγ. Σοφίας).

«114 εφημερίδες δρόμου, 41 χώρες, 5 ήπειροι, 14.000 άστεγοι πωλητές, 6.000.000 αναγνώστες, 1 φωνή ενωμένη ενάντια στη φτώχεια» είναι το σύνθημα του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων του Δρόμου (International Network of Street Papers – INSP, www.street-papers.org)και της «σχεδίας».

Μην ξεχάσετε να την προμηθευτείτε, λοιπόν!