ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στην εταιρεία S&M –  Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε.

Τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας S&M – Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. στη Σίνδο, τη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκαν προημέρων μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, όπου έλαβε χώρα και η πρώτη, για φέτος, συνεδρίασή του. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Walter Stechel, δόθηκε στα μέλη του Επιμελητηρίου η ευκαιρία να αναφερθούν στο πώς ο φορέας σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, συμβάλλουν στην προσπάθεια στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, καθώς και της ευρύτερης οικονομίας και κοινωνίας στη Βόρειο Ελλάδα.

Ακολούθησε ξενάγηση στους νέους χώρους της S&M, καθώς και στις σύγχρονες αποθήκες της εταιρείας, στις οποίες έγιναν σημαντικές επενδύσεις με στόχο την επέκταση τους, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της επιχείρησης.

Κατά την επίσκεψη, τα μέλη του Δ.Σ. είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσίαση της εταιρείας αναφορικά με τα προϊόντα και το ευρύ φάσμα των τεχνικών υπηρεσιών που προσφέρει η S&M, τόσο στην ελληνική βιομηχανία, όσο και στην αγορά των ανταλλακτικών και λιπαντικών αυτοκινήτων.

Η S&M – Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε., που ιδρύθηκε το 1957 από τους Ευριπίδη Σκαζίκη και Λάκη Μαραγκό, φέτος γιορτάζει τα 60 χρόνια μίας άκρως επιτυχούς πορείας.

Με το δικό της δίκτυο διανομής 11 σημείων πώλησης και το δίκτυο μεταπωλητών Συνεργατών της, καλύπτει με τα προϊόντα της πανελλαδικά όλο το φάσμα των παραγωγικών μονάδων της χώρας, βιομηχανίες – κατασκευαστές εταιρείες, όλες τις μεγάλες Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς, καθώς και συνεργεία αυτοκινήτων, αλλά και πελάτες εκτός Ελλάδος.