ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίθεση στον Γαβρόγλου από το ΠΑΣΟΚ για τις Πανελλαδικές: Υποκρισία εναντίον των μαθητών

«Καρφιά» κατά του υπουργού Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με αιχμή τις νέες δηλώσεις του περί κατάργησης των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

«Μετά την κατακραυγή κατά της κυβέρνησης για την τρικυμία που δημιουργεί όσο αφορά το νέο λύκειο και τις εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο υπουργός Παιδείας σήμερα αλλάζει και πάλι, για τέταρτη φορά, την κυβερνητική θέση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις» σχολιάζει ο τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωσή του.

«Κύριε υπουργέ, καταλαβαίνουμε την ανάγκη σας να στηρίξετε πλέον τον Πρωθυπουργό που μέσα σε μια ημέρα αδειάσατε. Καταλαβαίνουμε την δύσκολη ισορροπία των ‘θέλω’ σας μεταξύ των ιδεοληψιών σας και των κομματικών σας συντεχνιών που σχεδιάζουν εις βάρος μαθητών, οικογενειών και εκπαιδευτικών. Καταλαβαίνουμε ότι η πραγματικότητα σας αναγκάζει σε πολλαπλές μεταστροφές» προσθέτει το κόμμα για να καταλήξει: «Δεν καταλαβαίνουμε ωστόσο πως αναλαμβάνετε τόσο πρόθυμα και μάλιστα ως πανεπιστημιακός δάσκαλος να παίξετε σε κάθε επεισόδιο αυτής της υποκρισίας εις βάρος της νέας γενιάς και της χώρας που χρειάζεται να σχεδιάσει σοβαρά την εκπαίδευσή της για να βγει από την κρίση».