ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίθεση Μπέου στον Καραπαπά: «Ο κ…ράδας που κάνει τον μάγκα, ας έρθει Βόλο»

Με «σκληρή» γλώσσα μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος στον ARENA FM για τον Ολυμπιακό και τους διαιτητές του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Αρχικά να κάνω μια ερώτηση. Πόσα χρόνια είναι το Ολυμπιακός-Βέροια. Τρία χρόνια. Πόσοι ποδοσφαιριστές είπαν πήραμε εντολή να στήσουμε το παιχνίδι. Έγινε κάτι; Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε και για ποιο κράτος δικαίου;», διερωτάται ο κ. Μπέος.

«Αυτά τα παιδιά που βγαίνουν και κάνουν βανδαλισμούς και τα σπάνε το κάνουν από την αδικία. Υπάρχουν ανθρωπάκια ή εργαλεία όπως έλεγε τους δικαστές ο ΓΑΠ, μαζί με έναν που δεν κόλλησε ούτε ένα ένσημο στη ζωη του, τον  Γερουλάνο που τον έκανε υπουργό. Έτσι χωρίς να υπάρχει ούτε ένα στοιχείο τιμώρησαν τον Ολυμπιακό Βόλο και με έστειλαν φυλακή», συμπλήρωσε.

«Ο κ…ράδας ο Καραπαπάς ας έρθει Βόλο»

Αιχμές κατά του διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, άφησε ο Αχιλλέας Μπέος, τονίζοντας ότι είναι «Ο κ…ράδας ο Καραπαππάς που κάνει τον μάγκα, ας έρθει Βόλο. Ας κυκλοφορήσει χωρίς δυο αυτοκίνητα συνοδεία. Αν είναι μάγκας ας έρθει μόνος του στο Βόλο να τον κεράσουμε τσίπουρα», ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι δεν ήξερε πως ο Λασκαράκης ήταν παρατηρητής.

«Ο Λασκαράκης είναι δικηγόρος, επιστήμονας, είδε κάποια πράγματα, είδε ότι την πέσανε στον διαιτητή και κλείσανε την πόρτα, κάτι που απαγορεύεται. Είδε τα σπρωξίματα προς τον Παπαπέτρου, άλλο ανθρωπάκι αυτός. Τι φοβάστε ρε; Πείτε την αλήθεια.. Και φώναζαν, τον π..στη τον Μπέο που σε έστειλε».

Έχουν αρρωστημένα μυαλά

«Ρε άνθρωπε του Θεού, είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία; Έχουν αρρωστημένα μυαλά. Πως γινόταν οι διαιτητές και έκαναν τόσα χρόνια λάθη μόνιμα εις βάρος των αντιπάλων του Ολυμπιακού. Εδώ έστηναν μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ. Αν ρωτήσετε 1000 υγιείς Ολυμπιακούς, το 90% δε θέλουν αυτά που γίνονται. Θα ξεχάσουμε τη σφαγή του Αστέρα Τρίπολης με το χέρι στον τελικό; Τι θα πάθεις ρε αν το πάρει ο Αστέρας;», αναφερόμενος στον τελικό του 2013.

«Τον έφαγε η αλαζονεία τον Μαρινάκη. Του τα είχα πει. Αν συνεχίσεις έτσι, θα φτάσεις να σε βρίζει όλο το γήπεδο. Οι ομάδες οφείλουν να φιλοξενούν και να προστατεύον τον αντίπαλο. Δείτε μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του Πλατανιά. Γαβαθιώτηδες και Καραπαπάδες δεν ντρέπεστε λίγο; Αυτόν τον Ολυμπιακό θέλετε και πρεσβεύετε; Τι έγινε και να χάσετε από τον Πλατανιά. Δεν ντρέπεστε λίγο; Ας ελπίσουμε να γίνουν γρήγορα εκλογές στην ΕΠΟ. Να καθαρίσει το ποδόσφαιρο και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο», επισήμανε.

«Ο Λασκαράκης μου είπε ότι έφαγε κλωτσιές, βρισίματα, φτυσίματα. Ο μάγκας ο Καραπαπάς. Έλα ρε να πιείς ένα τσίπουρο μόνος σου στον Βόλο, χωρίς συνοδεία. Τι είπε ο Λασκαράκης; Αντέδρασε σε μια φασιστική νοοτροπία, σε αυτά που είδε.

Αν δε γίνουν εκλογές, αν είναι σωστοί αυτοί που επενδύουν ας μην κατέβουν πλέον να παίξουν. Ας παίξει μόνος του ο Ολυμπιακός. Τι έγινε και αν δεν παίξουν στην Ευρώπη; Έτσι κι αλλιώς οι Τζανετάκοι της Ευρώπης είμαστε. Παντού καρπαζιές τρώμε…

Αυτό που γίνεται είναι η ντροπή της ντροπής. Δεν έχει δικαίωμα κάποιος να αντισταθεί στον Μαρινάκη; Ανθρωπάκια και δουλοπρεπείς είναι».