ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξελέγησαν τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΕΘ

Μιχ. Ζορπίδης: «Είμαστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά»

Με μυστική ψηφοφορία, όπως ορίζει η νομοθεσία, εξελέγησαν χθες Δευτέρα τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου εκλέχτηκε ο Γιώργος Ηλιάδης (στο λινκ φωτογραφία και βιογραφικό σημείωμα). Αυτήν του Β΄ Αντιπροέδρου κατέλαβε ο Χρήστος Νικολόπουλος, ως επικεφαλής του δεύτερου σε εκλογική δύναμη συνδυασμού, με δύναμη άνω του 30%, όπως ορίζει ο νόμος.

Γ’ Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Θάνος Κουλουτμπάνης. Γενικός Γραμματέας εξελέγη ο Κλεόβουλος Θεοτόκης.

Επίσης ως μέλη της Διοικητικής Επιτροπής εξελέγησαν οι:

  • Κώστας Ιακώβου, Οικονομικός Επόπτης.
  • Κώστας Λάσκος, Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ.
  • Κυριάκος Μερελής, Υπεύθυνος Υποστήριξης Επιχειρήσεων.
  • Μανόλης Σύλλης, Μέλος και Πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών.

Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών εξελέγη η Χρύσα Γεωργιάδου- Γρανούζη.

Στην Αναπτυξιακή Εταιρία του ΕΕΘ

Σε ψηφοφορία που ακολούθησε εκλέχτηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρίας του ΕΕΘ, τα οποία συνεστήθησαν σε σώμα ως εξής: Αντιπρόεδρος ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, Ταμίας η Σοφία Μαυρίδου, Γενικός Γραμματέας ο Σάββας Κεσίδης και μέλη του ΔΣ οι Θόδωρος Αγγελίδης, Κων. Βασιλειάδης Μιχ. Μουλαράς, Ευλ. Καλαμπάκας, και ο Θοδ. Πανταλέων, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Επιχειρήσεων Ιστορικού Κέντρου.

Ο Μιχ. Ζορπίδης

«Απόψε φτιάξαμε το σχήμα της μάχης του Επιμελητηρίου μας. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη. Σε ό,τι με αφορά θα συνεχίσω τις προσπάθειες μου ώστε η διοίκηση του ΕΕΘ να μάχεται για το καλό του επαγγελματία, μέσα σε κλίμα ομόνοιας, όπως έκανα πάντα», δήλωσε μετά την εκλογική διαδικασία ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης.


TAG