ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδικάστηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας

Η Super League έκανε ένσταση αναρμοδιότητας και νομικής αβασιμότητας, με τον νομικό εκπρόσωπό της, Γιάννη Οικονομάκη, να αναφέρει ότι η βαθμολογία του πρωταθλήματος δεν επικυρώνεται μόνο για συγκεκριμένους λόγους και ότι την ημερομηνία που αυτό συνέβη δεν είχε ασκηθεί καν πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα ισχυρίζεται η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά ότι συνέβησαν στο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης», την 1η Απριλίου.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, του υπενθύμισε ωστόσο ότι ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης είχε ζητήσει να επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος με επιφύλαξη, καθώς θεωρεί αυτονόητο ότι η πειθαρχική δίωξη και μια ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών από τους Πειραιώτες δύνανται να επηρεάσουν την βαθμολογική κατάταξη. «Από ώρα σε ώρα αναμένουμε την απόφαση για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς, για αυτό ασκήσαμε την προσφυγή κατά της μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα (θέσεις 1-5)», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αργύρης Λίβας ζήτησε «να εφαρμοστεί το νόμιμο και όχι ότι κάποιοι θεωρούν αυτονόητο, η παρέμβαση μας στην υπόθεση είναι απολύτως νόμιμη. Η βαθμολογία έχει επικυρωθεί, το πρωτάθλημα μας έχει ήδη απονεμηθεί και θα παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».