ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εβδομάδα Μόδας Στοκχόλμης: Οι καλύτερες street style εμφανίσεις

Τις τελευταίες ημέρες, η καρδιά της μόδας χτυπά στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.

 

Λίγο πριν η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι και το Μιλάνο φιλοξενήσουν τις προσεχείς Εβδομάδες Μόδας, η Στοκχόλμη γίνεται μια δεξαμενή στιλιστικών ιδεών και κάνει «σφιγμομέτρηση» στην απήχηση των νέων τάσεων που θα βλέπουμε την νέα χρονιά. Τα κορίτσια της Στοκχόλμης είναι trendsetters και μας εμπνέουν. Οι εμφανίσεις τους καθρεπτίζουν τον πυρήνα της αισθητικής τους.

Μετά τις Εβδόμαδες Μόδας σε Ελσίνκι, Κοπενγχάγη και Οσλο και λίγο πριν τα βλέμματα στραφούν στις μητροπόλεις της μόδας, βάζουμε στο μικροσκόπιο το στιλ των Σουηδέζων που πάντα έκανε βήματα μπροστά. Οι θερμοκρασίες αυτή τη στιγμή στην πρωτεύουσα της Στοκχόλμης ντύνουν με φθινοπωρινά και χειμερινά ρούχα τις street style stars. Εντονα χρώματα, oversized γραμμές, ευρυματικοί συνδυασμοί.

Πάντρεμα διαφορετικών τάσεων, αναβάθμιση του layering. Φορέματα με έντονα prints, εκκεντρικά κοστούμια, statement δημιουργίες. Τα κορίτσια της Στοκχόλμης μας δίνουν τροφή για στιλιστικούς συνδυασμούς με ενδιαφέρον. Ξέρουν καλά ότι η «απήχηση» μιας στιλιστικής εμφάνισης εξαρτάται από τον τρόπο που θα την υποστηρίξουμε.

Ακολουθούν street style εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στους δρόμους της πόλης.