ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10853acbb88b2ae7e7035328a7a01192

Δισεκατομμυριούχος μόνος, ψάχνει ομάδα

Σε άλλες χώρες τους ψάχνουν με το… τουφέκι, στην Αγγλία παρακαλάνε οι ίδιοι να βρουν ομάδα… Ο λόγος για τους επενδυτές στο ποδόσφαιρο, αφού η Premier League αλλά και στις μικρότερες κατηγορίες, συνωστίζονται αρκετοί επιχειρηματίες, οι οποίοι επενδύουν.

Ένας ο οποίος επιθυμεί να μεταφέρει τις δραστηριότητες του στο Νησί είναι ο Ιορδανός δισεκατομμυριούχος, Χασάν Αμπντουλάχ Ίσμαϊκ. Ο βαθύπλουτος μεγαλοκατασκευαστής κατέχει μετοχές στη Μόναχο 1860, όμως λόγω της νομοθεσίας του γερμανικού κράτους δεν μπορεί να καταστεί μεγαλομέτοχος, κάτι που τον εξοργίζει! Για αυτό, εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ενός αγγλικού club.

«Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω στη Γερμανία με κάνουν να μετανιώνω που δεν ήρθα στην Αγγλία και εκτιμώ ότι πρέπει να έρθω και να αγοράσω μετοχές μιας ομάδας. Θέλω να επενδύσω σε μία χώρα που επικρατεί τόσο πάθος για το ποδόσφαιρο. Η Αγγλία είναι γεμάτη μεγάλες ομάδες, με ιστορία και τίτλους και με πιστούς οπαδούς. Η ομοσπονδία υποστηρίζει τους επενδυτές και τους βοηθά» τόνισε ο Ίσμαϊκ.

Ο Ιορδανός παρακολούθησε τα παιχνίδια Τσέλσι – Σάντερλαντ και Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι και πείστηκε ότι η Αγγλία είναι το κατάλληλο μέρος για τις επενδυτικές του πρωτοβουλίες.«Να είσαι κάπου που έχεις όσα θέλεις, είναι σημαντικό. Θέλω να είμαι κάπου που θα έχω σεβασμό» ανέφερε ο Ίσμαϊκ…