ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διέρρευσαν πληροφορίες για το νέο iPhone 8

Το νέο firmware που έδωσε η Apple στους προγραμματιστές που αφορούσε το νέο έξυπνο ηχείο, HomePod, που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Apple το Δεκέμβριο, περιέχει διάφορες λεπτομέρειες για το iPhone 8.

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή Steve Troughton-Smith, μέσα στο firmware του HomePod, μπορεί κάνει να δει λεπτομέρειες που αφορούν το νέο iPhone 8 όπως το γεγονός ότι θα υποστηρίζει ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου μέσω υπέρυθρων.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

I can confirm reports that HomePod’s firmware reveals the existence of upcoming iPhone’s infra-red face unlock in BiometricKit and elsewhere

Εκτός όμως από τη νέα λειτουργία αυτή, ο προγραμματιστής υποστηρίζει ότι μέσα στο συγκεκριμένο firmware υπάρχει κι ένα σχέδιο (form factor) του νέου iPhone 8.

Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, το νέο iPhone 8 φαίνεται πως θα έχει εντελώς νέο σχεδιασμό με την οθόνη του να μην έχει καθόλου περιθώρια ενώ όπως φαίνεται δεν θα έχει το home button και φυσικά τον αισθητήρα TouchID στην οθόνη.

Εκτός όμως από το σχεδιασμό του το νέο iPhone 8 θα διαθέτει, σύμφωνα πάντα με τον κώδικα που διέρρευσε, έξυπνη κάμερα ( “smartcam”) η οποία θα μπορεί να ανιχνεύσει τις λεπτομέρειες μιας εικόνας και να αλλάξει αυτόματα τις ρυθμίσεις της έτσι ώστε να  προκείμενου να τις αξιοποιήσει στο έπακρο.

Επίσης θα διαθέτει αισθητήρες βάθους για να μπορεί να “καταλαβαίνει” καλύτερα το χώρο και να εκμεταλλεύεται καλύτερα τις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.

Για την ώρα η Apple δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο και ούτε και πρόκειται να κάνει μέχρι την επίσημη παρουσίαση της συσκευής που αναμένεται να γίνει μέσα στο Σεπτέμβριο.

Πηγή:newsit.gr