ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν με φλερτάρουν οι άντρες, μπορεί να με φοβούνται»

«Είμαι επιβλητική και μπορεί να κόβω τα φτερά σε κάποιον».

Στο περιοδικό People και τη Βένια Καραγιάννη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εξομολογήθηκε πως οι άντρες δεν την φλερτάρουν.

Αναρωτιέμαι όμως… Είσαι μια όμορφη γυναίκα, ανεξάρτητη, δοτική. Μήπως κι εσύ βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά;

Όχι! Οι άντρες δεν με φλερτάρουν, μπορεί να με φοβούνται, είμαι επιβλητική και μπορεί να κόβω τα φτερά σε κάποιον. Μπορεί η εξωτερική εμφάνιση να ξεγελάει, αλλά σε μια σχέση είμαι γατούλα. Δεν βάζω λοιπόν τον πήχη ψηλά. Θέλω να ερωτευτώ και να γουστάρω κάποιον. Δύσκολα βέβαια θα γουστάρω κάποιον, γιατί πέρα από τα υπόλοιπα θέλω να τον θαυμάζω, αυτό είναι το αφροδισιακό για μένα.

Έχεις προλάβει να ερωτευτείς πολύ;

Όχι ακόμα. Αν είχα ερωτευτεί, δεν θα το είχα ξεπεράσει, θα σκεφτόμουν ακόμα κάποιον. Από τις προηγούμενες σχέσεις μου τίποτα δεν σκέφτομαι, μόνο κάποιες ωραίες στιγμές και μέχρι εκεί. Θέλω να μπει κάτι καινούριο στη ζωή μου. Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα, ακόμα είμαι ρομαντική και έτσι θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Δεν θέλω, δηλαδή, να κάνω έναν καλό συμβατικό γάμο, ούτε να βρω ένα γόνο. Θέλω να βρω έναν καλό άνθρωπο, να ενθουσιαστώ, να ερωτευτώ αλλά και να αγαπήσω πραγματικά, δεν θέλω να κάνω συμβιβασμό.

Κατερίνα Καινούργιου

Έχεις γίνει πιο δύσκολη νομίζω με τους άντρες…

Έχω γίνει πιο αδιάφορη με τους άντρες. Θέλω ο άλλος να με διεκδικήσει. Παλιά δεν ήμουν έτσι. Τους κυνηγούσα εγώ, γιατί ήμουν σε άλλη διάθεση. Δεν θέλω όμως πια τέτοια πράγματα στη ζωή μου, δεν μου βγήκαν σε καλό.

πηγή : http://www.zappit.gr