ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Αντζελίνα Τζολί

Παρά το γεγονός ότι η ίδια φέρεται να ετοιμάζεται να παντρευτεί –ξανά- και να υιοθετήσει και άλλο ένα παιδί, και παρά το γεγονός ότι ο πρώην –πλέον- σύζυγός της μοιάζει να έχει αποδεχθεί ότι πλέον χωρίζει με την αγαπημένη του και σταδιακά να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της ζωής του, φαίνεται ότι κάτι… τρώει την Αντζελίνα Τζολί.

Κι αυτό που την ανησυχεί δεν είναι άλλο, τουλάχιστον αν πιστέψουμε πληροφορίες που επικαλείται το HollywoodLife, από το ενδεχόμενο ο Μπραντ Πιτ (τον οποίο, σημειώνεται, η ίδια χώρισε) να βρει νέα σύντροφο.
Ο ίδιος ο Πιτ έχει ξεκαθαρίσει ότι προτίθεται να διατηρήσει με τη Τζολί πολύ καλές και φιλικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους, ενώ –παρά διάφορες φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, περί σχέσεων και ραντεβού του- ο ίδιος δηλώνει απολύτως… εργένης αυτό το διάστημα, ασχολούμενος με οτιδήποτε άλλο εκτός από το να βρει σύντροφο και να κάνει σχέση.
Όπως και νά’χει, αναμένονται εξελίξεις καθώς θα προχωρά η διαδικασία του διαζυγίου των Μπραντζελίνα και θα οριστικοποιούνται κάποια πράγματα. Ίδωμεν…