ΕΙΔΗΣΕΙΣ
diaita

Δίαιτες εξπρές: Λειτουργούν ή σε ξεγελούν;

Το κάνεις κάθε χρόνο. Φτάνεις μέχρι το… χείλος του γκρεμού, το ζεστό καλοκαιράκι δηλαδή, και έχεις ακόμα πάνω σου τα περιττά κιλά που σε ταλαιπωρούν. Και κάνεις μια δίαιτα-εξπρές. Καλά κάνεις; Για δες παρακάτω!
Τι ωραία που θα ήταν να κάναμε μια-δυο φορές το χρόνο μια δίαιτα που δεν θα μας ταλαιπωρούσε, που δεν θα διαρκούσε πολύ και τα αποτελέσματα θα φαίνονταν αμέσως. Κάτι σαν μαγικό χαπάκι ακούγεται αυτό, έτσι δεν είναι;
Αν έχεις ήδη κάνει μια τέτοια δίαιτα-εξπρές στη ζωή σου θα έχεις προσέξει ότι όσο γρήγορα χάνεις τα κιλά, εξίσου γρήγορα τα ξαναπαίρνεις. Και η ιστορία επαναλαμβάνεται, και εσύ χάνεις τα κιλά, τα ξαναπαίρνεις κοκ.

Θα ήταν πολύ ωραίο να τρώγαμε αυτή την εκπληκτική υπερ-τροφή που καίει τα λίπη και να καίγονταν στα αλήθεια. Για αυτό, κάθε φορά που θα διαβάζεις ή θα ακούς για μια δίαιτα με την οποία χάνεις 5 κιλά σε 3 μέρες, σκέψου «Πόσο ακίνδυνο μπορεί να είναι αυτό;», «Μήπως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό;»

Εάν καταφέρεις να βάλεις στο μυαλό σου ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να χάνεις κιλά, θα σε βοηθήσει πολύ και στο να διατηρείς τη γραμμής σου και στο να βελτιώνεις το επίπεδο της υγείας σου.
Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.
Βάλτο στο μυαλό σου και βάλτο και στη ζωή σου, μια για πάντα.

Πηγή: faysbook.gr