ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γκιουλέκας: Αυτή η Κυβέρνηση είναι καταδικασμένη, άσχετα από την ημερομηνία των εκλογών

«Δεν έρχεται ούτε ένας τρελός να επενδύσει ούτε ένα ευρώ σε αυτή την Ελλάδα που διώχνει τις επενδύσεις! Η λύση είναι μία. Να φέρουμε επενδύσεις στην χώρα, με ένα φιλικό επενδυτικό περιβάλλον, με μείωση των φορολογικών συντελεστών. Αυτή είναι η άποψή μας, όπως την έχει παρουσιάσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης», δήλωσε ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας φιλοξενούμενος των «Αταίριαστων» του ΣΚΑΪ.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την μία επαίρεται για την κοινωνική ευαισθησία της και από την άλλη ψηφίζει την μείωση του αφορολόγητου, η οποία θα πλήξει τους ανέργους, τους χαμηλομισθωτούς και τους χαμηλοσυνταξιούχους», ανέφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε:

«1,9 δισεκατομμύρια νέα βάρη περιμένουν τους Έλληνες πολίτες με το καλημέρα του 2018! Δεκαπέντε νέες περικοπές φέρνει ο προϋπολογισμός της επόμενης χρονιάς.

Η σοβαρότητα και η αξιοπιστία της κυβέρνησης Τσίπρα έχει πέσει στο ναδίρ. Δεν μπορεί πλέον να πείσει κανέναν. Όποτε κι εάν γίνουν εκλογές αυτή η κυβέρνηση θα καταδικαστεί».

Ο Κ.Γκιουλέκας συζητώντας για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Η.Π.Α. σχολίασε:

«Η οποιαδήποτε επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού είναι εξαιρετικά σημαντική για να προωθήσουμε τα εθνικά θέματά μας. Και ιδιαίτερης σημασίας η συνάντησή του με τον Πρόεδρο των Η.Π.Α..

Το μόνο, όμως, που μάθαμε τελικά από αυτή την επίσκεψη ήταν ότι δόθηκε μία παραγγελία για την αναβάθμιση των F-16, αλλά δεν μάθαμε ποτέ τι άλλο συζητήθηκε. Τα ελληνοτουρκικά, το κυπριακό συζητήθηκαν κατά την συνάντηση Τσίπρα-Τραμπ;»