ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί το Huawei Nova Smart θα είναι το επόμενό σας smartphone

Η επιλογή smartphone είναι διαδικασία που απαιτεί σκέψη και προσοχή από τον καταναλωτή. Κυρίως, διότι η συσκευή στην οποία θα καταλήξει, θα τον συντροφεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της καθημερινότητάς του, φροντίζοντας για την ψυχαγωγία, την ενημέρωση και την επικοινωνία του. Με το smartphone να έχει εξελιχθεί στο σημαντικότερο ίσως «εργαλείο» της καθημερινότητάς μας, τι πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή μας;

Δυνατός επεξεργαστής

Οι απαιτήσεις μας από ένα smartphone έχουν πλέον «απογειωθεί»: πλοήγηση στο διαδίκτυο, messaging, λήψη φωτογραφιών και βίντεο, παιχνίδια, ανάγνωση emails και αναπαραγωγή μουσικής είναι μερικά μόνο από όσα θέλουμε να κάνουμε μέσω αυτού, πολλές φορές παράλληλα κιόλας! Ως εκ τούτου, πρέπει να βεβαιωθούμε πως το smartphone μας θα έχει την απαραίτητη ισχύ για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ανάγκες μας και ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε κάτι τέτοιο, είναι να προτιμήσουμε ένα μοντέλο με δυνατό, πολυπύρηνο επεξεργαστή, πλαισιωμένο από επαρκή ποσότητα μνήμης RAM.

Μπαταρία που να αντέχει

Το smartphone είναι η συσκευή που βρίσκεται δίπλα μας όλη μέρα –κι όλη νύχτα- όπου κι αν είμαστε: στο γραφείο, στον δρόμο, ακόμα και στο σπίτι. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρει, το πιθανότερο είναι πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα το χρησιμοποιούμε τακτικά –για να μην πούμε συνέχεια! Με δεδομένο λοιπόν πως το τελευταίο που θέλουμε να έχουμε κατά νου, είναι μην τυχόν και μας… αφήσει στα κρύα του λουτρού, καλό θα ήταν να βρούμε ένα μοντέλο με μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίας, ικανή να του προσφέρει αυτονομία τουλάχιστον μίας ημέρας.

Τελευταίας τεχνολογίας κάμερα

Κάποτε η φωτογραφική μηχανή συνήθιζε να μας ακολουθεί όπου κι αν πηγαίναμε. Πλέον τη δουλειά αυτή έχει αναλάβει η κάμερα του smartphone. Είτε πρόκειται για την… τροφοδότηση των λογαριασμών μας στα social media με απλές, καθημερινές στιγμές μας, είτε για πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες, η κάμερα του smartphone μας είναι εκείνη που θα μας δώσει λύσεις. Θα πρέπει λοιπόν να είναι τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μας χαρίσει τις λήψεις που επιθυμούμε και, το κυριότερο, να πλαισιώνεται από μία εξίσου ποιοτική εμπρόσθια κάμερα γιατί και οι selfies έχουν την πλάκα τους!

Ασφάλεια για τα δεδομένα μας

Μην υποτιμάτε την ασφάλεια των δεδομένων σας. Στα smartphone μας άλλωστε βρίσκονται πληροφορίες που κανείς μας δεν θα ήθελε να πέσουν σε χέρια τρίτων: φωτογραφίες, μηνύματα, κωδικοί για online υπηρεσίες και δεδομένα από εφαρμογές απαιτούν περαιτέρω δικλείδες ασφαλείας. Ένας αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος θα σας χαρίσει τη σιγουριά που αποζητάτε, θωρακίζοντας τη συσκευή σας απέναντι σε κάθε επιτήδειο ή περίεργο που θα θελήσει να «βάλει χέρι» στα αρχεία σας, μηδενίζοντας παράλληλα τον χρόνο που απαιτείται για το ξεκλείδωμά της.

Μοντέρνο design και στιβαρότητα στην κατασκευή

Είναι η συσκευή που βρίσκεται συνέχεια μαζί σας. Που χτυπά με δύναμη στο τραπέζι, που πέφτει άτσαλα στην τσάντα, που «προσγειώνεται» στο δάπεδο σε μια στιγμή απροσεξίας. Το smartphone σας θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει επιτυχώς σε αυτές τις μικρές, καθημερινές κακουχίες, γι’ αυτό η ποιότητα κατασκευής του είναι το α και το ω. Σε εξίσου υψηλά επίπεδα οφείλει να είναι και η λειτουργικότητά του προκειμένου να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη, ενώ σημαντικό είναι και το μοντέρνο design διότι σε τελική ανάλυση ποιος θα ήθελε μία συσκευή που δεν του αρέσει;

Τα παραπάνω αποτελούν τους πυλώνες στους οποίους θα βασιστεί η επιλογή μας, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε και τον παράγοντα του κόστους -αν και αυτός έχει να κάνει με την τσέπη του καθενός. Υπάρχει όμως μία συσκευή που να αριστεύει στους παραπάνω τομείς, ούσα παράλληλα προσιτή από πλευράς τιμής;

Υπάρχει: το Huawei Nova Smart!

Με μεταλλικό σώμα από κράμα μαγνησίου που έχει υποστεί αμμοβολή, θα σας προφέρει μία υπέροχη αίσθηση αφής και μία πραγματικά premium εμπειρία χρήσης. Τα ειδικά, προγραμματιζόμενα πλήκτρα του θα σας επιτρέψουν να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας ενώ το εντυπωσιακό του design ολοκληρώνει το 2.5D γυαλί με καμπύλη που σας επιτρέπει να βλέπετε τα πάντα στην HD οθόνη των 5 ιντσών με εξαιρετική ευκρίνεια, ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου.

Ο επεξεργαστής Snapdragon 435 πλαισιώνεται από συνεπεξεργαστή Hexagon V56 και την τεχνολογία New File System Optimization: οκτώ πυρήνες βρίσκονται στις υπηρεσίες σας  και σας προσφέρουν την απαραίτητη ισχύ για να τρέξετε εφαρμογές και παιχνίδια ταυτόχρονα, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Η δε κάμερα των 13 Megapixels είναι ό,τι πρέπει για την απαθανάτιση των καθημερινών στιγμών σας, διαθέτοντας μάλιστα λειτουργίες timelapse και πανοραμικής λήψης, ενώ για τις selfies σας υπάρχει και δεύτερη, εμπρόσθια κάμερα στα 5 Megapixels.

Η μπαταρία του Huawei Nova Smart είναι χωρητικότητας 3020 mAh και σε συνδυασμό με την έξυπνη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας της Huawei, θα σας χαρίσουν τουλάχιστον μία ημέρα ξεγνοιασιάς με μία μόνο φόρτιση! Χάρη στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων 3ης γενιάς, το ξεκλείδωμα της οθόνης γίνεται σε μόλις 0,3 δευτερόλεπτα, κρατώντας παράλληλα τα δεδομένα σας ασφαλή. Η 360ο ανάγνωση αποτυπώματος μάλιστα, κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη από ποτέ!

Προσιτό, ισχυρό και αξιόπιστο, το Nova Smart φέρει την εγγύηση ποιότητας που προσφέρει το όνομα της Huawei. Ένα smartphone ικανό να ανταποκριθεί στη «γεμάτη» καθημερινότητα του χρήστη που έχει απαιτήσεις από τη συσκευή του, θα αποτελέσει το μοντέλο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, εμπνέοντάς σας εμπιστοσύνη και κάνοντάς σας να αισθανθείτε σίγουροι για την αγορά σας από την πρώτη κιόλας στιγμή.


TAG