ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης για Μπογδάνο: Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν έμεινα εκτός κυβέρνησης από τον Σαμαρά, αλλά έκανε λάθος

Την απόλυση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑϊ σχολίασε μέσα από ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρεται στη στάση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, την οποία χαρακτηρίζει λανθασμένη, γιατί έπρεπε να προβλέψει την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μιλά με θερμά λόγια λέγοντας πως του… θύμισε τον εαυτό του μετά τον ανασχηματισμό τον Ιούνιο του 2014, όταν ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τον έθεσε εκτός υπουργείου και ον όρισε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.

«Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα τρομοκρατών αλλά από την άλλη ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε και ο σφοδρότερος πολέμιος της ακροαριστερής τρομοκρατίας στην Ελλάδα, η δε κατάργηση των Φυλακών τύπου Γ´ ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσε να τους κάνει», γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη στάση που κράτησε απέναντι στις αρχικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και αναφέρει, μεταξύ άλλων για τον ΣΚΑΪ πως « δεν είναι πολιτικό κόμμα αλλά ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός. Οφείλει να τηρεί κανόνες δεοντολογίας και να μην επιτρέπει να ακυρώνεται το κύρος του. Αν δεν αντιδρούσε όπως αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον καθιστούσε εχθρό του, θα άρχιζε τα εμπάργκο όπως είχε κάνει παλαιότερα στον Πρετεντέρη και σε μένα και θα προσπαθούσε να ακυρώσει καθετί που λέει ο Σκάϊ στο μέλλον».

«Θεωρώ ότι ο κ. Μπογδάνος έκανε λάθος. Πρώτον διότι θα έπρεπε στο σχόλιο του να προβλέψει την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και να φροντίσει να το πει έτσι που να την ακυρώνει αλλά κυρίως έκανε λάθος που δεν δέχθηκε να συνεχίσει την εκπομπή του στην οποία ήταν πάρα πολύ καλός. Ο κ. Μπογδάνος μου θύμισε εμένα μετά τον Ανασχηματισμό όταν ο τότε Πρωθυπουργός με έβγαλε από την Κυβέρνηση προσφέροντας μου την θέση του ΚΕ της ΝΔ. Ήμουν τόσο έξαλλος που αρνήθηκα», σημειώνει χαρακτηριστικά για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.