ΕΙΔΗΣΕΙΣ
AFSTRALOS ZWGRAFOS

Γεμάτο, παντού: Δείτε το boho σπίτι ενός Αυστραλού ζωγράφου!

Το σπίτι βρίσκεται στη νότια Μελβούρνη και αποτελεί θέμα στα ντόπια περιοδικά και σάιτς. Είναι ένα εκρηκτικό, καλλιτεχνικό σπίτι, γεμάτο, κυριολεκτικά, από το ταβάνι ως το πάτωμα με αντίκες, συλλογές, βικτωριανά κεραμικά, σπάνια γυαλικά, vintage υφάσματα και διακοσμητικά κουτιά, πορσελάνες και έπιπλα. Η λίστα είναι αναρίθμητη.

Η εικόνα στον επισκέπτη είναι μαγική, σαν να βρίσκεται το σπίτι σε άλλο σύμπαν, από άλλο κόσμο. Ανήκει στον διάσημο ζωγράφο Greg Irvin και είναι διακοσμημένο με συλλεκτικά αντικείμενα, ως την τελευταία λεπτομέρεια. Το μυστικό του μοναδικού αυτού σπιτιού είναι η συσσώρευση: δεν έχει μείνει σχεδόν ούτε σπιθαμή χωρίς κάποιο αντικείμενο.

Αυτό είναι το χωλ, μετά την είσοδο στο σπίτι:


Για τον ζωγράφο το να συλλέγει είναι ένα μέρος της δουλειάς του. Υπάρχει σχέση ανάμεσα στη μανία να συλλέγει αντικείμενα και στους εντυπωσιακούς πίνακες που ζωγραφίζει, με μεγάλη επιτυχία.

Το σπίτι είναι γεμάτο και από πίνακες του ιδιοκτήτη του:

Αναρίθμητες πορσελάνες, από το πάτωμα ως το …ταβάνι.

Εσωτερικά το σπίτι διαθέτει με μοναδικό τρόπο σκούρα βενετσιάνικα χρώματα και ξύλινες επενδύσεις. Το εκπληκτικό είναι ότι πολλά δωμάτια έχουν το ίδιο χρώμα και ποιότητα ξύλου στο παρκέ και στο ταβάνι.

The Design Files