ΕΙΔΗΣΕΙΣ
tramp

Βολές κατά Τραμπ από την ηγέτιδα των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων

Η Νάνσι Πελόζι, ηγέτις των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος “προβάλλει πάντα τα δικά του προβλήματα” πάνω στη Χίλαρι Κλίντον, σχολιάζει το CNN.

«Όταν ο ίδιος γνωρίζει ότι η ιδιοσυγκρασία του δεν θα τον βοηθήσει, δηλώνει: “Έχω το ταμπεραμέντο για να εκλεγώ πρόεδρος”.

“Όταν γνωρίζει ότι οι φυσικές δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν, τονίζει: “Έχω τη φυσική δύναμη για να γίνω πρόεδρος”», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πελόζι στον Τζέικ Τάπερ και στην εκπομπή “State of the Union,” του CNN.

“Όταν γνωρίζει ότι είναι ανοιχτός σε ζητήματα που αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών, τότε μετατοπίζει το πρόβλημα στον Μπιλ Κλίντον.

Μετά αναφέρεται στο τεστ φαρμάκων. Δεν γνωρίζω σε ποιο φάρμακο αναφέρεται, ενώ δηλώνει ότι η Χίλαρι Κλίντον πρέπει να κάνει το τεστ. Ποιο είναι το θέμα μας εδώ;” αναρωτήθηκε η Πελόζι.

“Κι όταν ο Τραμπ λέει ότι η Κλίντον εμπλέκεται σε σχέδιο διεθνούς συνωμοσίας, όταν το περιγράφει, οι δικοί του άνθρωποι περιγράφουν τους συμβούλους του να παραδέχονται ότι έχουν εκτός κρυφές συζητήσεις με τους Ρώσους.

Έτσι, νομίζω ότι κάθε φορά που λέει κάτι, θα πρέπει κάποιος να δει τις δικές του αδυναμίες για το ζήτημα στο οποίο αναφέρεται,” εξήγησε χαρακτηριστικά η Νάνσι Πελόζι στο CNN.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ