ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Βασιλικές» υπηρεσίες για τους ιδιοκτήτες Bentley

Οι ιδιοκτήτες των μοντέλων της βρετανικής φίρμας ανήκουν σύμφωνα με έρευνες στο υψηλότερο κοινωνικό και οικονομικό status, έχοντας κατά μέσο όρο στην κατοχή τους οκτώ αυτοκίνητα, ένα λίαρ τζετ και ένα yacht.

Αυτό σημαίνει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν πολυτελείς υπηρεσίες και μοναδικά προνόμια. Η Bentley, προκειμένου να ευχαριστήσει τους πελάτες της και να τους κάνει να νιώθουν ξεχωριστοί, δημιούργησε μια πρωτοποριακή και εξατομικευμένη εφαρμογή.

Μέσω του «Bentley on demand», οι κάτοχοι μπορούν να χρησιμοποιούν τα premium μοντέλα της μάρκας οπουδήποτε βρίσκονται. Για παράδειγμα, ταξιδεύουν με το ιδιωτικό τους αεροσκάφος από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη. Από την εφαρμογή «Bentley Network», επιλέγουν το όχημα που επιθυμούν, το επικυρώνουν στον λογαριασμό τους και στη συνέχεια ένας από τους υπαλλήλους το παραδίδει στο σημείο που έχουν επιλέξει με απόλυτη ακρίβεια.

Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να σπαταλήσουν χρόνο και χρήμα για την ενοικίαση οποιουδήποτε οχήματος από τις παραδοσιακές εταιρείες «rent a car». Ουσιαστικά πρόκειται για μια υπηρεσία door-to-door υψηλής ποιότητας, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πάμπλουτων πελατών.

Η νέα υπηρεσία θα ξεκινήσει αρχικά από το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Ντάλας των ΗΠΑ. Αφού δοκιμαστεί στις συγκεκριμένες πόλεις, στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη σε διάφορους προορισμούς.