ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό το… «κάτι» που λείπει από τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν μπροστά τους μία βραδιά για δύο ρεκόρ, στην αποψινή δύσκολη αναμέτρηση με την Σεβίλη, τελευταία για την τρέχουσα σεζόν στο Santiago Bernabeu.

Από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, οπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα As, λείπει μόνο ένα γκολ για να φτάσει τα 400 και να ενισχύσει περαιτέρω τον μύθο του. Η Σεβίλη μάλιστα είναι το αγαπημένο του «θύμα» , αφού έχει σκοράρει εναντίον της 23 γκολ σε 16 παιχνίδια τους (σε όλες τις διοργανώσεις). Επιπλέον, στο Bernabeu, έχει πετύχει 10 από τα 12 τελευταία του γκολ, μεταξύ των οποίων δύο χατ-τρικ εναντίον της Μπάγερν και Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League.

Από την άλλη πλευρά η Ρεάλ Μαδρίτης απέχει μόλις ένα βήμα από το ρεκόρ των συνεχόμενων παιχνιδιών με γκολ. Ο Ισκο με το γκολ που πέτυχε στο Calderon την Τετάρτη, επέτρεψε στους Μαδριλένους να φτάσουν τα 61 παιχνίδια στη σειρά πανηγυρίζοντας γκολ, που ισοδυναμεί το ρεκόρ της Μπάγερν μεταξύ 2013 και 2014. Εάν απόψε απέναντι στην Σεβίλη η Ρεάλ Μαδρίτης σκοράρει, δημιουργεί ένα νέο ρεκόρ. Τελευταία φορά που στο Bernabeu, η Σεβίλλη δεν δέχθηκε γκολ ήταν στις 22 Δεκεμβρίου 2004, όταν νίκησε (0-1). Η Ρεάλ έχει συμπληρώσει 384 ημέρες χωρίς να σταματήσει να σημειώνει τουλάχιστον ένα γκολ. Τελευταία φορά που έμεινε «άσφαιρη» ήταν στις 26 Απριλίου 2016 απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Σε αυτούς τους 61 αγώνες, οι Μαδριλένοι , έχουν μέσο όρο 2,7 γκολ ανά αγώνα. Συνολικά, από τότε που ανέλαβε τα ηνία Ζιντάν, η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε χωρίς γκολ μόνο τρία παιχνίδια από τα 83 (3,6%).