ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός ο άνδρας κάνει την πιο αηδιαστική δουλειά στον κόσμο!

Το να βουτήξει κάποιος σε μια τρύπα γεμάτη λάσπη και βρωμιές δεν είναι και το καλύτερο πράγμα. Κι όμως αυτό κάνει ένας εργάτης καθαριότητας στο Μπαγκλαντές, που μπαίνει μέσα στις αποχετεύσεις των δρόμων για να τις καθαρίσει, λαμβάνοντας τον τίτλο του ανθρώπου που ίσως έχει τη χειρότερη δουλειά στον κόσμο. Ο άνδρας, ο οποίος είναι υπάλληλος της Dhaka City Corporation, πρέπει να ξεμπλοκάρει τις γραμμές αποχέτευσης της πόλης χωρίς ωστόσο να φορά τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας.

Ο ίδιος παίρνει συχνά μαζί του ένα ραβδί ή μια τσουγκράνα για “βοηθούς” και χωρίς μάσκα ή άλλον εξοπλισμό βουτά στα βρόμικα νερά καθαρίζοντας τις αποχετεύσεις με γυμνά χέρια.

Η Ντάκα, η πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, έχει πληθυσμό άνω των 14 εκατομμυρίων και πρόσφατα επλήγη από μεγάλες πλημμύρες που προκλήθηκαν από έντονες βροχοπτώσεις, ενώ το ανεπαρκές σύστημα αποστράγγισης δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Τα σκουπίδια φράζουν τα φρεάτια και οι καθαριστές καλούνται να καθαρίσουν βάζοντας πολύ συχνά σε κίνδυνο την υγεία τους.

Πηγή: perierga.gr