ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός είναι ο άνδρας που έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου για να κάνει… τζόκινγκ (φωτο)

Νέα φωτογραφία του άνδρα που ενώ έκανε τζόκινγκ έσπρωξε μια γυναίκα, που παρ’ ολίγον θα βρισκόταν στις ρόδες ενός λεωφορείου έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου τέσσερις μήνες σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου.

Το βίντεο που εικονίζει την ανάλγητη πράξη του άνδρα αυτού στη γέφυρα Πάτνεϊ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, έχει προβληθεί κατ’ επανάληψη από τα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα, ωστόσο ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί μέχρι και σήμερα. Στις εικόνες διακρίνεται να περνά τρέχοντας δίπλα από έναν άνδρα πάνω στη γέφυρα, στις 5 Μαΐου και κατόπιν να σπρώχνει επίτηδες την 33χρονη γυναίκα. Εκείνη πέφτει με το κεφάλι προς το διερχόμενο λεωφορείο αλλά ο οδηγός του προλαβαίνει να στρίψει το τιμόνι και να την αποφύγει, για λίγα εκατοστά.

Η νέα φωτογραφία έχει τραβηχτεί από το λεωφορείο και δείχνει έναν λευκό άνδρα που φορά γκρίζο μπλουζάκι και σκουρόχρωμο σορτς. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας επέστρεψε στη γέφυρα 15 λεπτά αργότερα, από την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά αγνόησε τη γυναίκα όταν εκείνη προσπάθησε να του μιλήσει.

Οι δύο άνδρες που είχαν προσαχθεί τον περασμένο μήνα ως ύποπτοι για το επεισόδιο αυτό αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθεί καμία κατηγορία.

Πληροφορίες: topontiki.gr