iraklis-eidomeni

Αποστολή ανθρωπιάς του Ηρακλή στην Ειδομένη (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστικές στιγμές βίωσαν οι άνθρωποι του Ηρακλή που σήμερα επισκέφθηκαν την Ειδομένη, εκεί όπου έχουν βρίσκονται χιλιάδες πρόσφυγες, με την «κυανόλευκη» αντιπροσωπεία να προσφέρει σε αυτούς τους ανθρώπους, τρόφιμα, νερά, φάρμακα, αλλά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Ανθρωπιά. Συμπόνοια. Αλληλεγγύη. Λέξεις με μεγάλη σημασία που όταν τυλίγονται και με πράξεις, τότε βρίσκουν ακόμα μεγαλύτερη απήχηση σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη.
Ο Ηρακλής για πολλοστή φορά απέδειξε σήμερα πως ως σύλλογος δεν μπορεί να μείνει απαθής σε όλα τινά συμβαίνουν στον κόσμο. Πόσο μάλιστα σε ανθρώπους που «ξεριζώθηκαν» από τα σπίτια τους, με ένα και μοναδικό σκοπό. Ενα καλύτερο μέλλον.

Τους τελευταίους μήνες η Ειδομένη, βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς εκεί βρίσκονται χιλιάδες πρόσφυγες. Ο Ηρακλής, έπειτα από τη μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης που ξεκίνησε πριν μερικές εβδομάδες, σήμερα βρέθηκε παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Παπαδόπουλου, αλλά των Νίκου Γραμμένου (υπεύθυνος μάρκετινγκ), και Γιάννη Ρουμελιώτη (υπεύθυνος επικοινωνίας), και πρόσφερε απλόχερα μια μικρή βοήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους.

Μάλιστα, ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΤ3, είπε: «Ήρθαμε εδώ με σκοπό να διανείμουμε τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε ο κόσμος του Ηρακλή.
Φέραμε όσα μπορούσαμε σήμερα και αύριο θα γίνει μια νέα αποστολή. Ασφαλώς ό,τι και να κάνουμε είναι λίγο, οι ανάγκες είναι τεράστιες. Κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε.

Ο Ηρακλής είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα και στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ αλλά και σε άλλες περιοχές».

eidomeni-ira ira-eidomeni