ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο: Μετέφερε παράνομα 100 iPhones κολλώντας τα με ταινία στο σώμα της! (φωτο)

Να μεταφέρει παράνομα από το Χονγκ Κονγκ στην Κίνα περισσότερα από 100 iPhones, αλλά και 15 ακριβά ρολόγια Tissot, επιχείρησε μία γυναίκα, κολλώντας τα με ταινία πάνω στο σώμα της, με τις αρχές πάντως να αντιλαμβάνονται τις προθέσεις της και να τη συλλαμβάνουν.

Στις 11 Ιουλίου η γυναίκα έγινε αντιληπτή στο Σενζέν της Κίνας από υπαλλήλους τελωνείου, οι οποίοι παρατήρησαν ότι φορούσε αρκετά ρούχα, παρά τον ζεστό καιρό, αλλά και ότι τα χέρια και τα πόδια της φαίνονταν πιο αδύνατα, σε σύγκριση με το υπόλοιπο σώμα της.

 Αφού της ζήτησαν να περάσει από ανιχνευτή μετάλλων, οι αρχές επιβεβαίωσαν τις αρχικές τους υποψίες, ότι δηλαδή η γυναίκα μετέφερε πάνω της ηλεκτρικές συσκευές.

Μετά από σωματικό έλεγχο, διαπιστώθηκε τελικά ότι η συλληφθείσα είχε κολλήσει με ταινία στο σώμα της 102 iPhones και 15 ρολόγια Tissot.

Σύμφωνα με το Business Insider, η το κόστος αγοράς ενός iPhone είναι υψηλότερο στην Κίνα σε σύγκριση με το Χονγκ Κονγκ, επομένως η παράνομη μεταφορά τους από τη μία χώρα στην άλλη είναι συχνό φαινόμενο.

Πηγή: naftemporiki.gr