ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας!

Δημοσιεύματα μιλούν για το μεγάλο βήμα που ετοιμάζεται να κάνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου μετά το Survivor. Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της!

Ο Κώστας Πηλαδάκης και η πρώην παίκτρια του Survivor, Ειρήνη Παπαδοπούλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι είναι μαζί 5 ολόκληρα χρόνια και μπορεί τελευταία τα δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για ενδεχόμενο χωρισμού, ωστόσο τώρα αλλάζει το σκηνικό! Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτει πως ο επιχειρηματίας ταξίδεψε στις Σεϋχέλλες, εκεί όπου βρισκόταν ήδη η πιο αγαπητή παίκτρια του Survivor, για την προώθηση γυναικείων προϊόντων μεγάλης εταιρείας με την οποία ήρθε σε συμφωνία.

Η έκπληξη αυτή του Κώστα Πηλαδάκη αναζωπυρώσε τη σχέση τους.Οι δυο τους πέρασαν ρομαντικές διακοπές στις Σεϋχέλλες και μάλιστα έκαναν έναν ακόμη μεγάλο βήμα… παντοτινό! Αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Το ζευγάρι θα παντρευτεί μετά το Καλοκαίρι και μάλιστα με κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος διατηρεί στενή φιλία με τον Κώστα Πηλαδάκη.