ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο: Δείτε τι βρήκαν σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης!

Η μέρα ξεκίνησε στραβά και συνεχίστηκε με χειρότερο τρόπο για τον ιδιοκτήτη. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία…

Χειροπέδες πέρασαν σε 40χρονο αλλοδαπό αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης και του Θερμαϊκού, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του εντοπίστηκαν ποσότητες εξαρτησιογόνων ουσιών. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και παράβασης Νομοθεσίας που αφορά στον ΚΟΚ. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης στο όχημα του 40χρονου, ο οποίος στερούταν άδειας οδήγησης, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε ποσότητα χασίς βάρους 53 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 δέματα που περιείχαν χασίς συνολικού βάρους 8 κιλών και 16 γραμμαρίων, δύο μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 1,84 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένας τρίφτης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 323,05 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, εκτός της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά δενδρύλλια κάνναβης, ενώ σε παρακείμενο αγροτεμάχιο εντοπίστηκαν άλλα 14. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς προκειμένου να αποπροσανατολίσει την αστυνομική έρευνα, αρχικά δήλωσε ψευδή διεύθυνση κατοικίας. Ο 40χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.