ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο: Έξαλλος ο αποστολέας με το «Πάμε Πακέτο»! Δείτε γιατί καλεί σε δημόσια συγγνώμη την εκπομπή! (φωτο-video)

Την περασμένη Πέμπτη η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου παρέδωσε ένα ιδιαίτερο Πακέτο. Ο νεαρός αποστολέας δεν δέχθηκε να διώξει τον τοίχο και έφυγε χωρίς να συναντήσει τη μητέρα του, ενώ η εξέλιξη της κουβέντας είχε κάνει έξαλλη την παρουσιάστρια.

Με μια ανάρτηση του στο Facebook στην σελίδα του Πάμε Πακέτο, ο 19χρονος αποστολέας επιθυμεί να λάβει συγγνώμη από την εκπομπή για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η ιστορία του…

«ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ προς όλους : υβριστές ,»κριτές » και μη Έχω ήδη επικοινωνήσει με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τις αστυνομικές αρχές για το θέμα των ύβρεων , των προκλήσεων και των απειλών προς τα μέλη της οικογένειάς μου. Πλέον δεν φέρω καμία ευθύνη για ότι και εάν προκύψει… Εάν μέχρι την Δευτέρα η εκπομπή Πάμε Πακέτο δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την μονόπλευρη και μεροληπτική παρουσίαση των γεγονότων μέσω μοντάζ προτίθεμαι να προβώ σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης , με ότι αυτό συνεπάγεται. Σας ευχαριστώ» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τι είχε συμβεί στην εκπομπή;

Στο «επίμαχο» Πάμε Πακέτο έγινε προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα σε μια μάνα με τον 19χρονο γιο της. Έχει να αγκαλιάσει το παιδί της 13 χρόνια παρότι τους χωρίζουν μόλις λίγα χιλιόμετρα.

Το διαζύγιο των γονιών έχει αφήσει ανεξίτηλα τραύματα στη ψυχή του και ποτέ δεν συγχώρεσε την μητέρα του για κάτι που έκανε. Ο νεαρός αποστολέας επέλεξε μόνος του να μείνει με τον πατέρα του και με την μητέρα του συναντιούνται μόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού οι μηνύσεις εκατέρωθεν δεν έχουν σταματήσει ακόμα και σήμερα.

«Ήρθες εδώ για να τα βρεις με τη μαμά σου ή για να τη δικάσουμε όλοι μαζί; Σηκώνω τα χέρια! Θα τη σταματήσω την εκπομπή όπου νομίζω! Όχι, δεν σου επιτρέπω κάτι!», του είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια. Ο αποστολέας δεν δέχθηκε να διώξει τον τοίχο και έφυγε χωρίς να συναντήσει τη μητέρα του.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα συνέβησαν στο πλατό.

Πηγή: zappit.gr