ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτη ταλαιπωρία στην Λεωφόρο Βασ. Όλγας με βροχή και εργασίες ασφαλτόστρωσης

Απίστευτη ταλαιπωρία συνάντησαν οι οδηγοί κατά την διάρκεια των πρώτων πρωϊνών ωρών όταν μαζί με τις εργασίες ασφαλτόστρωσης είχαν και την βροχή να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κίνηση.

Ήταν γνωστό βέβαια ότι με την επιστροφή των Θεσσαλονικέων από τις διακοπές τους θα είχαν εκτός από την πρωϊνή πρώτη ημέρα μετά τις διακοπές τους και τις ανακοινώσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Ακολουθεί και η ανακοίνωση για την σημερινή ημέρα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από σήμερα, Δευτέρα έως και την Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης από το δήμο Θεσσαλονίκης.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, ενημερώνοντας του οδηγούς. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν κατά τις ώρες 07:30 έως 18:00.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, από την Δευτέρα (21-08-2017) έως και την Κυριακή (27-08-2017) κατά τις ώρες 07:30 έως 18:00 θα εκτελεστούν Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στη Λ.Β.Όλγας από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Την Δευτέρα 21-08-2017:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β.Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Στρ. Ναπ. Ζέρβα.

– Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Όλγας με τις οδούς Αγίας Τριάδος, Αετοράχης, Μπιζανίου, Σαρανταπόρου και Ευζώνων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω της οδού Σπάρτης (πρώτη παράλληλη της Λεωφόρου Β.Όλγας),στις οποίες θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας(είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β.Όλγας θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).