ΕΙΔΗΣΕΙΣ
treno-platy2

Απίστευτη νυχτερινή ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες του ΟΣΕ (φωτό)

Νυχτερινό «καψόνι» φαίνεται ότι υπέστησαν δεκάδες επιβάτες (περίπου 200) της αμαξοστοιχίας 85 η οποία εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης Έδεσσας .

Το τρένο, σταμάτησε ξαφνικά στον σταθμό στο Πλατύ, με τον οδηγό να ενημερώνει αρχικά τους επιβάτες πως εξαιτίας κάποιου…. μπερδέματος και από λάθος συνεννόηση, επειδή το μεσημεριανό τρένο χάλασε, μπερδεύτηκαν τα δρομολόγια! Στη συνέχεια όπως είπε η επιβάτης Γ.Γ στο Press724.gr , ο οδηγός τους ενημέρωσε πως οι μισοί επιβάτες θα συνέχιζαν με άλλο τρένο το δρομολόγιο τους και οι άλλοι μισοί με άλλη αμαξοστοιχία.

Οι… μπερδεμένοι επιβάτες, μεταξύ των οποίων και παιδιά, άρχισαν να δυσανασχετούν έντονα και να διαμαρτύρονται και για αρκετά λεπτά υπήρχε μεγάλη αναστάτωση.

Μετά από αρκετά λεπτά ο οδηγός ενημέρωσε τους επιβάτες πως δεν μπορούσε να καταλάβει και ο ίδιος γιατί του δόθηκε η οδηγία να σταματήσει στο Πλατύ και πως έψαχνε να βρει κάποιον υπεύθυνο!!

Τελικά μετά από περίπου 50 λεπτά καθυστέρησης και ενώ πολλοί από τους επιβάτες είχαν αρχίσει να βγαίνουν από τα «ρούχα» τους το τρένο ξεκίνησε, ενώ παραμένουν ανεπιβεβαίωτες οι πληροφορίες πως κάποιοι επιβάτες που θα ταξίδευαν μέχρι την Έδεσσα, έμειναν στον συγκεκριμένο σταθμό για να περιμένουν μέσα στη νύχτα την επόμενη αμαξοστοιχία, που εν τω μεταξύ είχε ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη για να τους παραλάβει…

Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν, δεν κατέστη δυνατή κάποια επικοινωνία με το σταθμαρχείο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό αλαλούμ!!

treno-platy3

treno-platy

treno-platy4




3 thoughts on “Τροχαίο: Δείτε που «καρφώθηκε» αυτοκίνητο

Comments are closed.