ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αν είσαι πάνω από 30 σου θυμίζουν πολλά αυτές οι διαφημίσεις

Διαφημίσεις που τραγούδησαν αλλά που έγιναν σλογαν στη καθημερινότητα την δεκαετία του 80

H αξέχαστη ηθοποιός Νατάσα Γερασιμίδου σε μια μοναδική ερμηνεία διαφημίζει μπροστά στους » συμμαθητές » της , την » Μερεντα » της σοκολατοποιΐας » Παυλίδη » απαγγέλλοντας ένα ποίημα με θέμα το προϊόν .

O Νίκος Αναστοπουλος , ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες «στραικερ» όλων των εποχών , διαφημίζει το σαπούνι » Rexona «. τα πλανα της διαφημισης ειναι απο το ματς Ελλαδα – Πολωνια 1-0 τον Απριλιο του 1987

Μια από τις κλασικότερες τηλεοπτικές διαφημίσεις όλων των εποχών και ένα » τραγουδάκι » που άφησε εποχή δίνοντας όνομα στις κατσαρίδες ..Εδω , η Τερέζα κάνει » πιάτσα » έξω από ένα ξενοδοχείο σε μια ιδεατή κοινωνία γεμάτη από τα αντιπαθητικά έντομα ( θαμώνας καφετερίας , ξενοδόχοι , περαστικοί , οδηγοί , » πελάτες » ) και όλα αυτά » δοσμένα » από τον δημιουργό της διαφήμισης σε μορφή » cartoon » .. Προϊόν » Τρυλετ »

O Χάρρυ Κλυνν στα φουντούνια, όταν πρωτοβγήκαν

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης για την σοκολάτα Lila Pause

«Σερενάτα»  και πάσης Ελλάδος από τον Χάρρυ Κλύν. Από τη βιντεοκασέτα Hellads Video.

Η γιαγιά κάνει «μπάχαλο» ένα κοσμικό πάρτι ,αναστατώνοντας οικοδεσπότες και φιλοξενούμενους με την νέα ηλεκτρική σκούπα της «PHILIPS» που είναι τόσο ισχυρή αφού έχει την δυνατότητα να «εξαφανίζει» ,εκτός από την σκόνη, εφημερίδες, φούστες, μέχρι και ανδρικές περούκες . Εκπληκτική διαφήμιση με πιτσιρίκο «σινγκλακι» που έγραψε ιστορία .

Γάλα Βλάχας μεγαλώνει τα παιδιά

Καθε μέρα με CARNATION

Η θεία Ολγα και ….στο 7,27 για τα ελληνικά προϊόντα σύγχρονο όσο ποτέ