marinopoulos-2

Ανακοίνωση των εργαζομένων «ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, DIA»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. των εργαζομένων «ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, DIA» σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, επισυνάπτοντας την εξώδικη δέσμευση της εταιρείας η οποία κατατέθηκε και στο δικαστήριο στις 01/07/2016.

Δείτε την αναλυτικά:

Συνάδελφοι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας στα πλαίσια της συνεχούς και υπεύθυνης ενημέρωσης, σας επισυνάπτει την εξώδικη δέσμευση της εταιρείας η οποία κατατέθηκε και στο δικαστήριο την 01/07/2016, με την οποία ουσιαστικά αποδέχονταν τα αιτήματά μας που με επίμονο και αποφασιστικό τρόπο το Προεδρείο του Σωματείου μας της είχε θέσει. Αιτήματα που με βάση την συμφωνία αυτή έγιναν αποδεκτά και από το Δικαστήριο.
Συνάδελφοι καμία επανάπαυση – κανένας εφησυχασμός από κανένα!!! Η Διοίκηση του Σωματείου μας με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες εργαζόμενους που εκπροσωπεί παρακολουθεί και απαιτεί να εφαρμοστεί στο απόλυτο αυτή η συμφωνία με άμεση προτεραιότητα στην πληρωμή της μισθοδοσίας του Ιουνίου καθώς και στο επίδομα αδείας. Στα πλαίσια αυτά και μέχρι να αποδεσμευτούν οι όποιοι λογαριασμοί μισθοδοσίας, απαίτησε μέρος των καθημερινών εισπράξεων, να διατίθενται για αυτό το σκοπό.
Καλούμε για άλλη μια φορά όλους τους εργαζόμενους να συνεχίσουν να βρίσκονται σε αγωνιστική επιφυλακή και επαγρύπνηση γιατί τίποτε δεν τέλειωσε ακόμη. Απεναντίας μάλιστα απαιτείτε, όλοι μαζί ενωμένοι, να συνεχίσουμε ποιο δυναμικά τον αγώνα για την διασφάλιση της εργασίας και των δικαιωμάτων μας. Όλοι οι εργαζόμενοι βασιζόμενοι όπως κάνανε μέχρι σήμερα στην δύναμη της ενότητας μέσα από το Σωματείο τους, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις δικές τους δυνάμεις και απομονώνοντας όπως απόλυτα έπραξαν στο παρελθόν, τους διασπαστές, συκοφάντες και προβοκάτορες, με όποιον μανδύα αυτοί και αν συνεχίζουν να εμφανίζονται , να είναι σίγουροι ότι θα νικήσουν.

tromaktiko1846 tromaktiko1848

tromaktiko1849

tromaktiko1851