ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αμερικανίδα σκότωσε 18χρονο με νοητική υστέρηση για τον υποτιθέμενο βιασμό της κόρης της

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα συνελήφθη, για τη δολοφονία ενός εφήβου, τον οποίο  παρέσυρε σε δάσος και πυροβόλησε, επειδή υποψιάστηκε ότι βίασε την κόρη της, αρκετά χρόνια πριν.

Η Κόνι Σέρμπου, μητέρα δύο παιδιών, κάλεσε η ίδια την αστυνομία μετά την επίθεση και τους είπε ότι είχε συναντήσει το θύμα της, τον 18χρονο Χαβιέ Σιέρα, σχετικά με το βιασμό της κόρης της, ηλικίας έξι ετών τότε, και στη συνέχεια τον πυροβόλησε, σκοτώνοντάς τον.

Η Σέρμπου δήλωσε ότι είχε ως βοηθώ στην υπόθεση και τον αδελφό της, Τζον Βάργκας, 29 ετών. Ο Βάργκας πυροβολήθηκε επίσης κατά τη διάρκεια διένεξης στο σημείο του εγκλήματος και αργότερα πέθανε.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, η Σέρμπου είπε στους ανακριτές ότι «είναι μόνο δικό μου λάθος» και είπε ότι δεν ήθελε να απειλήσει τον αδελφό της.

Ζήτησε από την αστυνομία να τη συλλάβει και φέρεται να δήλωσε: «Δεν με νοιάζει, βίασε την κόρη μου… μου είπε όλα όσα συνέβησαν», λένε τα έγγραφα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η Σέρμπου είχε ακούσει από την κόρη της για το φερόμενο βιασμό, τον Μάιο του 2016, που είπε ότι συνέβη, δύο φορές, αρκετά χρόνια πριν.

Αφού έμαθε για την επίθεση, η Σέρμπου συζήτησε επανειλημμένα τη δολοφονία του Σιέρα με φίλους και άλλους γνωστούς, λένε τα δικαστικά έγγραφα.

Η αστυνομία είπε ότι, η κόρη της Σέρμπου, ζήτησε από τη μητέρα της να μην βλάψει τον Σιέρα και ένας φίλος της, είπε στην Σέρμπου να πάει στην αστυνομία, αντί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Οι ντετέκτιβ ανακάλυψαν γραπτά μηνύματα μεταξύ της Σέρμπου και του Σιέρα, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος, με τα οποία του ζήτησε να έρθει στο σπίτι για να βοηθήσει στην κατασκευή μίας κουκέτας έναντι χρημάτων.

Η Σερμπού έπεισε τον αδελφό της Βάργκας να έρθει μαζί της όταν πήρε τον Σιέρα για να τον πάει στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, ο Βάργκας ρώτησε τον Σιέρα για το βιασμό, ενώ η Σέρμπου τους οδήγησε στη δασώδη περιοχή στη Νάπολη της Φλόριντα.

Όταν έφθασαν, ο Σιέρα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να φύγει, αλλά ο Βάργκας και η Σέρμπου τον κυνηγούσαν.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Σιέρα πάλεψε με τον Βάργκας για ένα από τα δύο όπλα και ο Σιέρα τελικά πυροβολήθηκε και με τα δύο όπλα συνολικά έξι φορές.

Ο Βάργκας πυροβολήθηκε μία φορά στην κοιλιά, δήλωσε η αστυνομία. Τα δικαστικά έγγραφα δεν λένε ποιος πυροβόλησε τον Βάργκας.

Και τα δύο όπλα βρέθηκαν στο σημείο, και με έρευνες φάνηκε ότι η Σέρμπου είχε τουλάχιστον ένα από αυτά.

Η αστυνομία αργότερα είπε ότι ο Βάργκας είχε νοητική υστέρηση και ήταν εύκολο να πειστεί να κάνει το οτιδήποτε, ανέφερε η Naples Daily News.