ΕΙΔΗΣΕΙΣ
McCann-img

Αλλαγή ιδιοκτησίας για την McCann στην Ελλάδα

Το McCann Worldgroup αλλάζει την παρουσία του στην Ελλάδα με το γραφείο της Αθήνας να μετατρέπεται σε affiliate και τον Χάρη Παριανό να ηγείται του McCann Worldgroup Greece.

Το McCann Worldgroup στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής στρατηγικής, ανακοινώνει τη μετατροπή του γραφείου της Αθήνας από καθεστώς πλήρους ιδιοκτησίας σε affiliate. Το McCann Worldgroup Greece διατηρεί το πελατολόγιό του και την πρόσβασή του στις υποδομές και τα αποκλειστικά εργαλεία που διαθέτει το διεθνές δίκτυο της McCann ενώ ο Χάρης Παριανός θα ηγείται του τοπικού σχήματος, αναλαμβάνοντας καθήκοντα CEO.
Ο Pablo Walker, Πρόεδρος του McCann Worldgroup Europe, δήλωσε: «Η αλλαγή της τοπικής ιδιοκτησίας θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία της εταιρίας μας στην Ελλάδα, καθώς θα συνδέεται αποτελεσματικότερα με την εγχώρια επιχειρηματικότητα, το ταλέντο και τη δημιουργικότητα. Παράλληλα, θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τις ολοκληρωμένες δημιουργικές και στρατηγικές δυνατότητες του McCann Worldgroup. Ο Χάρης Παριανός ανήκει στην οικογένεια της McCann για περισσότερα από 20 χρόνια. Διαθέτει την εμπειρία σε τοπικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο προκειμένου να ηγηθεί του McCann Worldgroup στην Ελλάδα, συνεχίζοντας να ανοίγει δρόμους ανάπτυξης για τους πελάτες της Ελληνικής αγοράς».
Ο Χάρης Παριανός δήλωσε: «Η άρρηκτη σύνδεσή μας με το παγκόσμιο δίκτυο της McCann αποτελεί τεράστιο όπλο για την τοπική αγορά. Το νέο σχήμα της εταιρίας μας, όμως, μας δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία για την ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών μας στην Ελλάδα».
Ο Πάνος Βατσής διατηρεί τη θέση του Προέδρου, ενώ η Έλενα Τσακιρίδου, η οποία ήταν co-CEO της McCann, αποφάσισε να διερευνήσει άλλες ευκαιρίες στην αγορά. Το McCann Worldgroup Greece θα ήθελε να την ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά και την πολύτιμη συνεισφορά της τα τελευταία 12 χρόνια και να της ευχηθεί κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια.