ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έτοιμος για απόβαση στην Κύπρο ο Σκλαβενίτης

Έτοιμος να κάνει την απόβαση του στην Κύπρο είναι ο Όμιλος Σκλαβενίτη, μετά την απόκτηση του δικτύου της Μαρινόπουλος και στη Μεγαλόνησο. 

Οι υπεραγορές Carrefour Κύπρου θα γίνουν Σκλαβενίτης, μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες, καθώς στην παρούσα φάση δίνεται έμφαση στην μετονομασία του δικτύου στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ο ανεφοδιασμός των 18 καταστημάτων Μαρινόπουλου στην Κύπρο, ενώ θα θα αλλάξει η δομή των υπεραγορών και η διαρρύθμιση των χώρων εντός των καταστημάτων.

Να σημειωθεί ότι ο τζίρος των καταστημάτων Μαρινόπουλου στην Κύπρο ανέρχεται στα 220 εκατ. ευρώ, ενώ η είσοδος της αλυσίδας έχει θέσει υπ’ ατμόν τις υπόλοιπες αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στο νησί.
Παράλληλα η διοίκηση της Μαρινόπουλος έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση των εργαζομένων στα καταστήματα στην φιλοσοφία της αλυσίδας Σκλαβενίτης, μία παράμετρος στην οποία τα στελέχη της οικογένειας δίνουν ιδιαίτερη σημασία.

Ταυτόχρονα, με ταχείς ρυθμούς προχωρά η ανάρτηση των νέων πινακίδων Σκλαβενίτη σε πρώην καταστήματα Μαρινόπουλου που πέρασαν στο δίκτυο της αλυσίδας στην Αθήνα αλλά και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Η αρχή έγινε από το κατάστημα στην παλιά οδό Ξάνθης στην Κομοτηνή και συνεχίζεται στην οδό Κοσμίου και στο πρώην Carrefour, όπου ο Σκλαβενίτης έχει ήδη αναρτήσει ανακοίνωση και ενημερώνει τους πελάτες ότι έχει αναλάβει την ευθύνη της λειτουργίας των καταστημάτων. Οι ταμπέλες ήδη άλλαξαν και τα καταστήματα ανακαινίζονται.

Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα στην Κομοτηνή, που λειτουργεί πλέον υπό την εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, θυγατρική κατά 100% του ομίλου Σκλαβενίτη.

Είχε προηγηθεί η μετατροπή του καταστήματος Μαρινόπουλου σε Σκλαβενίτη στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Παράλληλα νέα καταστήματα «Σκλαβενίτη» στο Περιστέρι έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες μέρες ακολουθώντας το πλάνο του Ομίλου

Η αλλαγή αλλά και ο εφοδιασμός των καταστημάτων που έχουν περάσει από 1η Μαρτίου στις Ελληνικές Υπαραγορές Σκλαβενίτη θα γίνεται σταδιακά, ενώ στόχος είναι μέχρι τέλος του καλοκαιριού να έχει αλλάξει η ονομασία στην πλειοψηφία αυτών.