ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έξαλλος ο Αλαφούζος με τον Μολέδο – Τι εντολή έδωσε;

Ο Ροντρίγκο Μολέδο επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους κι έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η κίνηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού «τρέλανε» τους Μαρίνο Ουζουνίδη και Νίκο Λυμπερόπουλο, μιας και ο ποδοσφαιριστής άδειασε τηνν ομάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Γιάννης Αλαφούζος, μόλις ενημερώθηκε τι έχει συμβεί,έγινε έξαλλος. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είναι δυσαρεστημένος τόσο από τον παίκτη όσο και από τον μάνατζερ του, δίνοντας την εντολή στους συνεργάτες να μην υπάρξει καμία υποχώρηση στα θέματα που αφορούν τον Μολέδο. Τι σημαίνει αυτό;

Ο Βραζιλιάνος άσος θα φύγει από την ομάδα, μόνο αν φέρει μία καλή πρόταση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα παραμείνει στο «τριφύλλι». Αν πάρει μετεγγραφή σε ομάδα της πατρίδας του (αυτή είναι η επιθυμία του) ή σε άλλη ομάδα του εξωτερικού, θα μπουν πολύ υψηλές ρήτρες σε περίπτωση μεταπώλησης του σε κάποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα.