ΕΙΔΗΣΕΙΣ
kideioxarto-foles-adespota

Έβγαλαν κηδειόχαρτο για όσους ρίχνουν φόλες (φωτό)

Με έναν μάλλον μακάβριο τρόπο επέλεξαν κάποιοι στη Θεσσαλονίκη να προειδοποιήσουν όσους ρίχνουν φόλες στα αδέσποτα ζώα, προκειμένου να μην το ξανακάνουν.

Έτσι, εκτύπωσαν φυλλάδια που στο μπροστινό μέρος μοιάζουν με κηδειόχαρτα και στα οποία αναγράφεται: «Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να ρίξεις φόλα, εδώ θα γράφει το όνομα σου».

Αφορμή για την έκδοση αυτών των φυλλαδίων, που υπογράφει η αναρχική ομάδα «Μαύρο-Πράσινο», είναι τα αλλεπάλληλα κρούσματα δηλητηριάσεων αδέσποτων γατιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από αγνώστους, περιστατικά που δυστυχώς φαίνονται να αυξάνονται, παρά την αυστηροποίηση των νόμων για την προστασία των ζώων.

Σε μια άλλη περιοχή κοντά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπως γράφει και το zoosos.gr, άλλοι άγνωστοι κατασκεύασαν συρμάτινες θηλειές – παγίδες για να σκοτώσουν γάτες και ήδη μια βρέθηκε νεκρή. Άλλες δύο γάτες είχαν βρεθεί με σύρμα στο λαιμό τους, με φιλόζωους να καταφέρνουν να βγάλουν τη θανάσιμη θηλειά από τη μια, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να πιάσουν την άλλη γάτα για να τη βοηθήσουν.

Δείτε τις φωτό:

gata-syrma-pagida

kideioxarto-foles-adespota

kideioxarto-foles-adespota2




One thought on “Έβγαλαν κηδειόχαρτο για όσους ρίχνουν φόλες (φωτό)

Comments are closed.