ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άργος: Διάβασε στη βάπτιση… λίστα με τους εραστές της γυναίκας του!

Σκηνές… απείρου κάλλους σημειώθηκαν σε βάπτιση στο Άργος, με τους καλεσμένους να μην πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους!

Όλα έγιναν όταν στο τραπέζι της δεξίωσης ο πατέρας των νεοφώτιστων διδύμων προέβη σε μια διαφορετική πρόποση, μπροστά στους καλεσμένους.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε απόψε δίπλα μας και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια της γυναίκας μου», είπε αρχικά, με πολλούς να αναρωτιούνται αν άκουσαν καλά. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, καθώς στη συνέχεια ο πατέρας, άρχισε την ανάγνωση μιας όχι και τόσο μικρής λίστας με τα ονόματα των ανδρών που είχε μάθει πως είχαν σχέση με την γυναίκα του. Πολλοί μάλιστα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, με αποτέλεσμα να χλωμιάσουν, ακούγοντας το όνομά τους, χωρίς να ξέρουν πως πρέπει να αντιδράσουν.

Από την πλευρά της, η… άτακτη σύζυγος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, πράγμα όχι και τόσο εύκολο. Η μάχη ανάμεσα στις δυο οικογένειες (γονείς των δίδυμων παιδιών) δεν άργησε να αρχίσει και μόνο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Πάντως, όλα δείχνουν πως το διαζύγιο είναι προ των πυλών…

Πηγή: newpost