DONA KARAN ADYNATISMENI

Άλλος άνθρωπος η Donna Karan μετά τι δίαιτα – Δείτε πώς έχασε 20 ολόκληρα κιλά!

Φανερά αδυνατισμένη και πιο ανανεωμένη από ποτέ η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Donna Karan αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της την διατροφή που τη βοήθησε στην απώλεια βάρους.

Η Αμερικανίδα σχεδιάστρια παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους ότι δεν υποβλήθηκε σε αυστηρή δίαιτα απλά βελτίωσε λίγο την διατροφή της. Με μία ισορροπημένη διατροφή που περιλάμβανε σαλάτες, σούπες λαχανικά στον ατμό και ξηρούς καρπούς η Donna Karan έχασε τα πολυπόθητα κιλά. «Ίσως γι’ αυτό να έχει και διάρκεια το αποτέλεσμα. Στο παρελθόν έκανα διάφορες δίαιτες και έβλεπα τη ζυγαριά να ανεβοκατεβαίνει. Στα πενήντα μου πια σοκαρίστηκα με το βάρος που είχα πάρει» εξήγησε στους δημοσιογράφους.

Προσέλαβε την Τζιλ Πετιτζόν, τη σεφ που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με διάσημους όπως η Νικόλ Κίντμαν, ο Τομ Κρουζ και η Ντριου Μπάριμορ. Η γνωστή σεφ δήλωσε στην ίδια συνέντευξη: «Το φαγητό έχει τη δική του εσωτερική δύναμη. Οι τροφές περιέχουν ένζυμα τα οποία βοηθούν τα κατεστραμμένα κύτταρα του οργανισμού να αναγεννηθούν. Οτιδήποτε επεξεργασμένο, ραφιναρισμένο, κονσερβοποιημένο ή γενετικά τροποποιημένο απαγορεύεται. Ξεχάστε τα δημητριακά, τη ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά και τα ανθρακούχα. Επιτρέπεται όμως ο καφές! Στην πράξη έχει αντιοξειδωτική δράση, αρκεί να μην το παρακάνετε».