ΕΙΔΗΣΕΙΣ
opap1

Σταυρούπολη: Υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν και του άρπαξαν 3.800 ευρώ

Υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ στην περιοχή της Σταυρούπολης, κατήγγειλε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας ότι, βραδινές ώρες χθες, δύο άγνωστοι δράστες, του αφαίρεσαν με την χρήση σωματικής βίας, έναν φάκελο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.800 ευρώ και διέφυγαν με αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε συνεργός του.

Επίσης, χτες σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, σε βάρος 33χρονου για «ληστεία», διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσε, με την απειλή κατοχής και χρήσης όπλου, από 35χρονη , χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος 27χρονου ομογενή και 24χρονου για «Κλοπή», διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα 05-08/02/2016, διέρρηξαν κατάστημα, στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσαν μια βιτρίνα με διάφορα σκουλαρίκια, ένα φορητό Η/Υ, έναν σκληρό δίσκο και διάφορα προσωπικά είδη της ιδιοκτήτριας.

Τέλος, χτες βράδυ, στην περιοχή του Ευόσμου, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν 34χρονο , ο οποίος, αφαίρεσε από κατάστημα ψιλικών διάφορα αντικείμενα.